ÇomarValo - Crâcked by Sorik & Caginkyr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradaki anlatılan senin beynine girmedi sanırım. Pack atılmayan bir exeyi ve lisans sistemi olmayan bir exeyi haha kırdım diye sevinip paylaşman çok üzücü. Biraz kitap oku ve kendini geliştirmeni öneririm.
sus ve daha demin yazdığın yazıyı tekrar oku brainless kardesm

Buradaki anlatılan senin beynine girmedi sanırım. Pack atılmayan bir exeyi ve lisans sistemi olmayan bir exeyi haha kırdım diye sevinip paylaşman çok üzücü. Biraz kitap oku ve kendini geliştirmeni öneririm.
"Biraz kitap oku ve kendini geliştirmeni öneririm." Bu cümleyi devrik kurmuşsun bence asıl sen kitap okumuyon. Neyse mesele kitap okumakmı şimdi yeğen :D neyse bak öğreteyim şu şekilde yazcaktın "Bence biraz kitap okuyup kendini geliştirmelisin"

desen daha doğru olurdu. He bide reverse yada yazılımı kitap okuyarakmı öğrencek kendini geliştircek? güzel kafa tm .d

• Haha
Tepkiler: Joi
aga senin hecksta 2 kere crek yemişti dimi :D acın var sanırım crek konusunda

hile zaten paylaşmadan once detected ti ud yazman saçma olmuş 10 12 macta banlatıyordu ne bu aras kargomu?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Mod denemek istediği için hileyi vermiş ve sizde paylaşmışsınız bu sadece güven zedelemektir evet paste olabilir kimse zaten bu forumda ben tersine mühendisliği çok iyi biliyorum sizin allahınızım vs demiyor boş triplere giriyorsunuz ha mesela teamswapper satan çocuk vardı ben kodladım vs diye övünüp duruyordu ama aslı paste mesela bu tip ben şu yum diyen kendini bilmiş insanlara karşı yapılabilir chair Tüm source bana ait vs demedi nede başka birşey zaten driverde detect daha üstüne bir şey yazma gereği duymuyorum

image0.png
Nerede ud yazıyor?
moderetor bile yanlış bilgi veriyor bence kadronuzu düzenlemeniz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt