Colorware Exracted

kanki falan olmadık biz birbirimize sallasak da çizgiyi hiçbir zaman bozmadık .d colorwareyle de aram hiçbi zaman bozulmadı ama satışlar artınca ego yapmış sanırım biraz
olur böyle şeyler kafanıza takmak yerine yeni bir güncelleme bekleyin olsun bitsin la
Color halleder zaten de lem'in ego tavan yapmıştı haberin olsun seste sana sallıyordu full :p neyse kankisler aranız bozulmasın iyi geceler <3

Forumda gördüğüm en boklu konu yine ve yine kimse laftan ileri gidemeyecek neyse kuyruk acısı çekenlere bol şans

Yine karışmış ortalık, sakin biraz :D
sakin oluncak bi durum yok 2 sinin arasında olan mevzu ben bunun farkındayım fakat ben kullanıcıyım ve benim bazı zamanlarım boş ve uzun zamandır kullanıcıyım tek bir sorun dahi yaşamadım.Ve net bir şekilde sağdan soldan ban yiyip spoofer attıgını sanan 3-5 tane gerizekalı van 152 alıyorum yazmış diye çocugu karalamaya calısıyorlar bunun sonucunda ben suan kullanamıyorum ve benim vaktim değerli bunun karşılığını arkadaş fazlasıyla alacak umarım aklını başına alır

İşini düzgün yapınca bu forumda batıyor birilerine söylenicek birşey yok.

sakin oluncak bi durum yok 2 sinin arasında olan mevzu ben bunun farkındayım fakat ben kullanıcıyım ve benim bazı zamanlarım boş ve uzun zamandır kullanıcıyım tek bir sorun dahi yaşamadım.Ve net bir şekilde sağdan soldan ban yiyip spoofer attıgını sanan 3-5 tane gerizekalı van 152 alıyorum yazmış diye çocugu karalamaya calısıyorlar bunun sonucunda ben suan kullanamıyorum ve benim vaktim değerli bunun karşılığını arkadaş fazlasıyla alacak umarım aklını başına alır
karşılık derken neyi kastettin hocam :bear:

İşini düzgün yapınca bu forumda batıyor birilerine söylenicek birşey yok.
dayıcım başkasının hilesi cracklenince bunları yazmıyosunuz kullandığınız hile Crâck yiyince doluşuyosunuz yorumlara gidin bari başka insanları da savunun

dayıcım başkasının hilesi cracklenince bunları yazmıyosunuz kullandığınız hile Crâck yiyince doluşuyosunuz yorumlara gidin bari başka insanları da savunun
senin kullanıcın olsaydım ve aynı durumu yaşasaydım emin ol senide sonuna kadar arkanda olurdum ama ortada iftira var net bir şekilde bardağın boş tarafına göre hareket etmeyi bırakın artık

Forumda attığım mesajlara bakabilirsiniz , yılda 4-5 keredir oda bu şekilde kimseye karışmadan satış yapan kişiler içindir.

senin kullanıcın olsaydım ve aynı durumu yaşasaydım emin ol senide sonuna kadar arkanda olurdum ama ortada iftira var net bir şekilde bardağın boş tarafına göre hareket etmeyi bırakın artık
tam olarak iftira işin hangi tarafında? bir karşılığı oldu da mı paylaştık bunu? ortada bir unpacked durumu söz konusu ve uzun zamandır wnt ile colorwarenin arasında şakasına olarak başlayan exeni at muhabbeti söz konusu. kendisi birkaç müşterisi 152 yemesine rağmen detected olmadığnı söyledi ama sadece manuel ban yersen val 5 yiyorsun yani 152 ile alakası bile olmayan bir olay bu 3 kişi gördüm ban yiyen 3 kişi de mi aynanda ban yiyor o kısmı tam anlayamıyorum ustam ben

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt