Colorware Exracted

Hayatıım kutu kutu pense prenses
Screenshot_20230406_213817_Discord.jpg

:yeslove:
Kuyruk acısına devam ucube oğlu ucube 🤣🤣

colorware iyidi olm niye uğraşıyonuz adam kendi halinde satıyordu

severler işinde gücünde olan insanlara iftira atmayı ama bu arkadaş bu forumda yaptığı şeyler için özür dilemez umarım xd

colorware iyidi olm niye uğraşıyonuz adam kendi halinde satıyordu
image.png

biz ban yiyenleri hiçbir zaman saklamadık laf attı bize ben kimsenin konusunu baltalamak istemedim doğruyu öğrenmek için yazdım böyle bir cevap aldım
severler işinde gücünde olan insanlara iftira atmayı ama bu arkadaş bu forumda yaptığı şeyler için özür dilemez umarım xd
ne iftirası la ne saçmalıyon ne kanıt gösterdik de iftira oldu :D

Away ve Lem kankis olmus :p arkasından sallayan lem utanmıyorda ya bu nasıl yüzsüzlük 2si de sc4m'in kralı işinde gücünde olan adamı baltalıyorlar burda pırt neyse colorware çizgisini bozmadan güzel şekilde devam edecektir iyi forumlar.

Away ve Lem kankis olmus :p arkasından sallayan lem utanmıyorda ya bu nasıl yüzsüzlük 2si de sc4m'in kralı işinde gücünde olan adamı baltalıyorlar burda pırt neyse colorware çizgisini bozmadan güzel şekilde devam edecektir iyi forumlar.
s-b16974d36f44663bfab8836d21db7ae87cfbb7cd.gif

kanki falan olmadık biz birbirimize sallasak da çizgiyi hiçbir zaman bozmadık .d colorwareyle de aram hiçbi zaman bozulmadı ama satışlar artınca ego yapmış sanırım biraz
olur böyle şeyler kafanıza takmak yerine yeni bir güncelleme bekleyin olsun bitsin la

kanki falan olmadık biz birbirimize sallasak da çizgiyi hiçbir zaman bozmadık .d colorwareyle de aram hiçbi zaman bozulmadı ama satışlar artınca ego yapmış sanırım biraz
olur böyle şeyler kafanıza takmak yerine yeni bir güncelleme bekleyin olsun bitsin la
herkes senin gibi boş insan mı tüm günü boş olsun boş vaktindede güncelleme beklesin sırf zaten mevzu vakit olduğu için sen buralardan silineceksin. Milletin vaktini çalarsan birisi gelir senin hayatından çalar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt