Colorware Exracted

Burda dosyaları paylaşarak aktif halde kullananların banlanmasını sağlamaktan başka bişey yaptığın yok dostum. 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir ban durumu olmadı. Tamamen ban yiyenler kullanmayı bilmeyip oynayanlar ve manuel ban yiyenler.
+1 yaptığın cidden gereksiz ve bir anlamı yok ben de alalı 1-2 hafta oldu hala ban yemedim

ColorWare'i uzun zamandır kullanıyorum 1 defa yasaklama aldım oda donanım yasaklaması değildi senin burda yaptığın kuyruk acısı olmuş. Sen böyle devam et kankam 🥱🥱

talimat customer chatine gitti herhalde şuraya yorum atın diye :D
kanka sen dt olan programınla milleti dolandırmaya devam her 2 ayda bi Crâck yiyen ve dt olan programınla leş ve aciz hayatında milletin başarısına bok atmaya devam et. bu iftirayı atan eleman kimse allah yardımcısı olsun

kanka sen dt olan programınla milleti dolandırmaya devam her 2 ayda bi Crâck yiyen ve dt olan programınla leş ve aciz hayatında milletin başarısına bok atmaya devam et. bu iftirayı atan eleman kimse allah yardımcısı olsun
eğer crackleyebilen varsa buyursunlar :) programım hiçbir zaman dt olmadı kullanan insanlara da bunu sorabilirsiniz boş yere kudurup böyle yorumlar atmanızın anlamı yok konu açıklamasına gereken şeyleri yazdım zaten

Hayatıım kutu kutu pense prenses
Screenshot_20230406_213817_Discord.jpg

:yeslove:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt