wnt1348
Diamond Üye
Özür dilerimyaklaşık 3.5 aydır kullanıyorum ve hiçbir şekilde legit ayarlarımla ban yemedim bu yaptığın müşterilerine zarar vermekten başka bişey değil.
Özür dilerimyaklaşık 3.5 aydır kullanıyorum ve hiçbir şekilde legit ayarlarımla ban yemedim bu yaptığın müşterilerine zarar vermekten başka bişey değil.
+1 yaptığın cidden gereksiz ve bir anlamı yok ben de alalı 1-2 hafta oldu hala ban yemedimBurda dosyaları paylaşarak aktif halde kullananların banlanmasını sağlamaktan başka bişey yaptığın yok dostum. 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir ban durumu olmadı. Tamamen ban yiyenler kullanmayı bilmeyip oynayanlar ve manuel ban yiyenler.
talimat customer chatine gitti herhalde şuraya yorum atın diyeColorWare'i uzun zamandır kullanıyorum 1 defa yasaklama aldım oda donanım yasaklaması değildi senin burda yaptığın kuyruk acısı olmuş. Sen böyle devam et kankam
Ben neyse onu söylüyorum kapiştalimat customer chatine gitti herhalde şuraya yorum atın diye
tamamdırBen neyse onu söylüyorum kapiş
kanka sen dt olan programınla milleti dolandırmaya devam her 2 ayda bi Crâck yiyen ve dt olan programınla leş ve aciz hayatında milletin başarısına bok atmaya devam et. bu iftirayı atan eleman kimse allah yardımcısı olsuntalimat customer chatine gitti herhalde şuraya yorum atın diye
eğer crackleyebilen varsa buyursunlar programım hiçbir zaman dt olmadı kullanan insanlara da bunu sorabilirsiniz boş yere kudurup böyle yorumlar atmanızın anlamı yok konu açıklamasına gereken şeyleri yazdım zatenkanka sen dt olan programınla milleti dolandırmaya devam her 2 ayda bi Crâck yiyen ve dt olan programınla leş ve aciz hayatında milletin başarısına bok atmaya devam et. bu iftirayı atan eleman kimse allah yardımcısı olsun
Hayatıım kutu kutu pense prenseskanka sen dt olan programınla milleti dolandırmaya devam her 2 ayda bi Crâck yiyen ve dt olan programınla leş ve aciz hayatında milletin başarısına bok atmaya devam et. bu iftirayı atan eleman kimse allah yardımcısı olsun
yanlış info.Hayatıım kutu kutu pense prenses