Çözüldü Ceylintxt hakkında şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuya mesaj yazan herkesin ban yiyip ceylinin yememesi kadar komik tek bir şey varsa oda ceylinin kız olduğuna inananlardır

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuya mesaj yazan herkesin ban yiyip ceylinin yememesi kadar komik tek bir şey varsa oda ceylinin kız olduğuna inananlardır
KAKSKSJDJD KANKA GECE GECE AYNİSİNİ DÜŞÜNÜYORUM YA

@Ceylintxt bu iki görselde gerçekleşen olayı açıklayabilir misiniz _?
Yok hocam aciklayamaz 1 tane uyari verin fazlasiyla buyuk bir ceza bir hanimefendiye!

Konuda küfür edenler ban yedi herkes ban mı yemiş tekrar kontrol et istersen karar verilmedi.

usta sürtük dolandırdı milleti banlar mısınız artık ceyline kız diyenin anasını sıkerım voice.ai kullanıyor sürtük

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

ilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı tekrardan soyluyorum onceki sikayetinde keyi onaylamıstı!

usta sürtük dolandırdı milleti banlar mısınız artık ceyline kız diyenin anasını sıkerım voice.ai kullanıyor sürtük
Kaksjejdjn bu da ban yiyecek ceylin hala yemeyecek ceylinde değil cantuğ kesin ismi m

ilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı
keees kari kes kes kes kizlar hile satmasin kesss babasindan 20$ calmis kessss resell yapiyor baba parasiyla max kari ticari zeka ezzzbkess

ben +++ yazdığım zaman ban yemiştim (uyarısız) kız forumda herkesi yatırmış hâlâ ayakta maşallah

+1 hocam türkiyenin duyguları döküldü buraya

keees kari kes kes kes kizlar hile satmasin kesss babasindan 20$ calmis kessss resell yapiyor baba parasiyla max kari ticari zeka ezzzbkess

+1 hocam türkiyenin duyguları döküldü buraya
ayıp olut mama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt