PUHAHAHAAHA genisys kral bu eleman cok takılmadımı sizcede forumda?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
@Ceylintxt bu iki görselde gerçekleşen olayı açıklayabilir misiniz _?
KAKSKSJDJD KANKA GECE GECE AYNİSİNİ DÜŞÜNÜYORUM YAkonuya mesaj yazan herkesin ban yiyip ceylinin yememesi kadar komik tek bir şey varsa oda ceylinin kız olduğuna inananlardır
Yok hocam aciklayamaz 1 tane uyari verin fazlasiyla buyuk bir ceza bir hanimefendiye!Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konuda küfür edenler ban yedi herkes ban mı yemiş tekrar kontrol et istersen karar verilmedi.konuya mesaj yazan herkesin ban yiyip ceylinin yememesi kadar komik tek bir şey varsa oda ceylinin kız olduğuna inananlardır
usta sürtük dolandırdı milleti banlar mısınız artık ceyline kız diyenin anasını sıkerım voice.ai kullanıyor sürtükLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı tekrardan soyluyorum onceki sikayetinde keyi onaylamıstı!Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kaksjejdjn bu da ban yiyecek ceylin hala yemeyecek ceylinde değil cantuğ kesin ismi musta sürtük dolandırdı milleti banlar mısınız artık ceyline kız diyenin anasını sıkerım voice.ai kullanıyor sürtük
ben +++ yazdığım zaman ban yemiştim (uyarısız) kız forumda herkesi yatırmış hâlâ ayakta maşallahKonuda küfür edenler ban yedi herkes ban mı yemiş tekrar kontrol et istersen karar verilmedi.
keees kari kes kes kes kizlar hile satmasin kesss babasindan 20$ calmis kessss resell yapiyor baba parasiyla max kari ticari zeka ezzzbkessilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı
ben +++ yazdığım zaman ban yemiştim (uyarısız) kız forumda herkesi yatırmış hâlâ ayakta maşallah
ayıp olut mamakeees kari kes kes kes kizlar hile satmasin kesss babasindan 20$ calmis kessss resell yapiyor baba parasiyla max kari ticari zeka ezzzbkess
+1 hocam türkiyenin duyguları döküldü buraya