- İletişim
Dostum boş yapma neden ban yedigin uyarılar kısmında mevcutben +++ yazdığım zaman ban yemiştim (uyarısız) kız forumda herkesi yatırmış hâlâ ayakta maşallah
Dostum boş yapma neden ban yedigin uyarılar kısmında mevcutben +++ yazdığım zaman ban yemiştim (uyarısız) kız forumda herkesi yatırmış hâlâ ayakta maşallah
boş laf kalabalığı yapmana gerek yok keyi önceden oluşturduysan neden şu an invalid key hatası versin 1 madem keyi kullandğımı söylüyorsun keyin kullanıldığında dair panelden hwid adresini görebilirsin ve hangi hesapta olduğunu görebilirsin ekran kaydı atabilirsin ben ilk sikayette moderatör arkadaşı fazla oylamak istemediğimi ve konuyu uzatmak istemediğim için denemeden geldi dedimilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı
2. kes ne kanka kez olmazsın oilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı tekrardan soyluyorum onceki sikayetinde keyi onaylamıstı!
nitelikli d0landırıcı bu amk tosuncugu sollamış karıŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Ceylintxt
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 5.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : Konusunu benim bir önceki şikayetimde vardı şimid çöplüğe attı için gerek duymadım direkt kendisinden şikayetçiyim.
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Geçenlerde bir şikayet açmıştım ceylin hakkında bana yok key telafisi yapıldı dedi bende keyi kullanmadan keyi attiği için loadera kayıt olmadan direkt moderatore attıgını soylemistim ama bugun loaderi indirip kayit olmaya calisirken invalid key hatası verdi ceyline attigimda satis konum yok istedigin yere sikayet edebilirsin diyip engellemesi ayri komik kendisi ayri komik satın aldıgım kisi ceylin beni baskasi alakadar etmez adam tüm paneli kapatıp gittiyse exit sc4m attıysa benim problemim değil böyle bir şey olduysa bile ceylinin engellemesi ayrı komik exit sc4m atıyor bunun sattıgı ürünleri almanızı tavsiye etmem discordunda yeni valorant ürünü getiriyormuş auradan uzak durun ve forumdanda bu dolandırıının ban yemesini istiyorum dolandırıcıların yeri olmaması gerekiyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
@Ceylintxt bu iki görselde gerçekleşen olayı açıklayabilir misiniz _?
Ceylinin sc4m atma konusunda yani sc4m atacağını düşünmüyorum yaklaşık 2k ya kadar para ödedim beraber iş yaptık bi sıkıntı da çıkmadı unk sc4m atıp piyasadan quit atımasına rağmen benim keylerimi iletti Kendisinin boyle birşey yapcağını düşünmüyorum. @Ceylintxtilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı tekrardan soyluyorum onceki sikayetinde keyi onaylamıstı!"
valla çok büyük ADAM ya bir insan hem bu kadar kişiyi dolandırıp hemde forumdan ban yememesi büyük başarı ben arkadaşın ban yememesi taraftarıyım.keees kari kes kes kes kizlar hile satmasin kesss babasindan 20$ calmis kessss resell yapiyor baba parasiyla max kari ticari zeka ezzzbkess
+1 hocam türkiyenin duyguları döküldü buraya
Harbi yemezse cok gulerim LAKSMSNDNEBD yemesin ceylin ban ban yememe speedrunvalla çok büyük ADAM ya bir insan hem bu kadar kişiyi dolandırıp hemde forumdan ban yememesi büyük başarı ben arkadaşın ban yememesi taraftarıyım.