Knk yanlış anlamada ondan bir şey satın alacak bi kafaya sahipsen dolandırılmaya mahkumsun.
satın aldıgımda kendisini arastirmadim arkadasim link atti aldim unkin exit sc4m atan birisi oldugunu bilsem neden alayim sorun yok benden baska birileri dolandirilamsin diye paylastim , sunucusunda yeni hileler satacağını söylüyor yeni kisilere sc4m atmasına gerek yok forumdakiler görsün ne olduğunuKnk yanlış anlamada ondan bir şey satın alacak bi kafaya sahipsen dolandırılmaya mahkumsun.
reis sakin araya sen gidecen QWLŞKFGLKWHMLKAaga banla gitsin tam sc4mmer kendisi fahişe bildiğin
banlandı kanka xdkendisi tam bir orusbudur @Ceylintxt
Naptı ceylin sana foto mu attı kanka sorunlu musun okusana konuyu karı engelleyip kacmisBu dolandırmak değil şuanda güncellemede, iletişimi olan kişiler güncellemeden sonra tekrar oynayabilecek.
Bilgisiz insanlar sc4m diye konu açıyor bende buna ayar oluyorum. Konuya yorum atanlarda buna katılıyor hiçbirinin UNK keyi yok.
Hem ürüne erişiminiz yok satın almamışsınız hemde çok biliyormuş gibi hemen sc4m diyorsunuz.
Bu dolandırılma değil, eğer saygısızlık yapmasaydı ve iletişimi olsaydı zaten güncelleme bitince yeni keyiyle oyuna girebilecekti.;
Mevcut keyi olanlar tekrar ticket açarak iletişime geçerek yeni keyini alabiliyor.
Bilgisi olmayan kişiler de böyle sc4m diye ağlıyor
Söyle bana şimdi bu sc4m mi?
şunuda belirtmek isterimki ne hikmetse müsterilerimin hepsi keyim silindi kapandı gibi bir ticket acmayıp sadece bu kisi actısavunma yapma geregi duymuyorum fakat genede belirteyim ss lerdede arkadasa belirtmistim lifetime terimi ürünün kapanacagı zamana kadardır ve onceden 1 sikayet konusu daha acmıstı kendisi keyini teslim etmistik ve teslim ettigimizde diger moderatorumuz karsı kisiden onay geldiginde sikayet konusu kapanıcaktır diye bir mesaj yazdı karsı kisiden onay geldi ve sikayet konusu kapatıldı onaylamadan once keyi girip bakabilirdi keyin verdigim an calıstıgına eminim cünkü verdigim key o an cıkarılmıs panelden bir keydi.