Çözüldü Ceylintxt hakkında şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keyi verdiğinize dair onay vermiş evet ama çalışıp çalışmadığına dair onay vermemiş senin dediğin gibi düşünürsek konu kapandı keyini silebiliriz mantığına geliyor
yürü be reisi cumhur kimse banlayamadı sen banlayacaksın bu karıyı inanıyorum arkandayım full destek tam destek

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
keyi verdiğinize dair onay vermiş evet ama çalışıp çalışmadığına dair onay vermemiş senin dediğin gibi düşünürsek konu kapandı keyini silebiliriz mantığına geliyor
bakın. unk tamamen gitti ve arkasında nvz adlı kisi kalmıstı ve invalid username alan müsterilerim icin ondan key aldım ve onceki sikayetinde ona keyini teslim ettim key cıkarıldıgı an keyi teslim edildi onay konusunu girip o an bakabilirdi bu beni baglamıyor ben ona calısan bir key teslim ettim kendisi daha ilk deneyisinden calısmadıgını soyluyor

• Beğen
Tepkiler: VGC
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Ceylintxt kari kes kes kes kiz kes ez cerez git kaybol yeteneksiz beceriksiz niteliksiz özgüvensiz eğilimsiz başarısız ez ez kesgitkaybolmutanygitgitez

bakın. unk tamamen gitti ve arkasında nvz adlı kisi kalmıstı ve invalid username alan müsterilerim icin ondan key aldım ve onceki sikayetinde ona keyini teslim ettim key cıkarıldıgı an keyi teslim edildi onay konusunu girip o an bakabilirdi bu beni baglamıyor ben ona calısan bir key teslim ettim kendisi daha ilk deneyisinden calısmadıgını soyluyor
o zaman bu ne demek oluyor? key çalışmıyor demek oluyor ceylin hanım doğru mu anladım? sizin kadar bu işlerde profesyonel değilim kaç KES okusam da anlayamıyorum da

yemezler bunları ceylin(supheli)

konu incelenmek için kapatılmıştır konuya gelen argo yorumlar hakkında cezai işlem uygulanmıştır

• Beğen
Tepkiler: VGC
Gelen raporlara göre olayın gerçekleştiği tarihte konunun çöpe taşındığı tesbit edilmiştir
https://cheatglobal.com/konu/aura-valorant-spoofer-apex-pubg-fiyat-performans-undetected.57990/

@Ceylintxt adlı satıcının daha önce yaptığı satışta bir ürün (key) verdiği tespit edilmiştir ve alıcı tarafından key onaylanmıştır. Ancak, alıcı 2 gün sonra keyi denediğinde çalışmadığını fark etmiştir. Alıcı, durumu satıcıya iletmek istemiştir fakat satıcının bu konuda herhangi bir destek sağlamadığı ve alıcıyı engellediği belirlenmiştir.

Fotoğraflar ile kanıtlanmıştır.

Bu nedenle, @Ceylintxt adlı satıcı ticarette sahtekarlık yaptığı gerekçesiyle forumdan kalıcı olarak yasaklanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt