Çözüldü Ceylintxt hakkında şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş Olsun Umarım Daha Fazla insani dolandırmadan forum yetkilileri gereğini yapar diye düşünüyorum.

Geçmiş Olsun Umarım Daha Fazla insani dolandırmadan forum yetkilileri gereğini yapar diye düşünüyorum.
OLM OLAYIN KOMİK YANI AYLARDIR EN AZ Bİ KİŞİ BU MESAJIN AYNISINI YAZIYOR AMA KIZ HÂLÂ BANLANMIYOR QWDKDQWJKLQDWQLKJDQWWDQJLK

ilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı tekrardan soyluyorum onceki sikayetinde keyi onaylamıstı!
keyi verdiğinize dair onay vermiş evet ama çalışıp çalışmadığına dair onay vermemiş senin dediğin gibi düşünürsek konu kapandı keyini silebiliriz mantığına geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt