VGC
Banned
- İletişim
İstersen doğru konuş dostum ban yiceksin xd@Ceylintxt ooo esc sahalarda
İstersen doğru konuş dostum ban yiceksin xd@Ceylintxt ooo esc sahalarda
o yemez ben yerim şimdi izle bakHarbi yemezse cok gulerim LAKSMSNDNEBD yemesin ceylin ban ban yememe speedrun
Neden "UNK" keyi olsun bir insanın?Bu konudaki yorumlardan UNK'ya sallayanların UNK keyi bile olmadığını anlayabilirsiniz.
OLM OLAYIN KOMİK YANI AYLARDIR EN AZ Bİ KİŞİ BU MESAJIN AYNISINI YAZIYOR AMA KIZ HÂLÂ BANLANMIYOR QWDKDQWJKLQDWQLKJDQWWDQJLKGeçmiş Olsun Umarım Daha Fazla insani dolandırmadan forum yetkilileri gereğini yapar diye düşünüyorum.
@Ceylintxt tam bir oç dur kendisi hatırlatırım kendisini D100 Karayolundan aldıgım gunlerı bilirim iyi sakso çekiyoro yemez ben yerim şimdi izle bak
Çünkü neden olmasınNeden "UNK" keyi olsun bir insanın?
keyi verdiğinize dair onay vermiş evet ama çalışıp çalışmadığına dair onay vermemiş senin dediğin gibi düşünürsek konu kapandı keyini silebiliriz mantığına geliyorilk gorseldeki bir onceki sikayet konu gene aynı kisidendi ve satıs konum olmamasına ragmen kendisine key telafisi yapmıstım moderator arkadas konuyu acan kisidende onay istemisti ve suan 2. kes sikayet konusu acan kisi onaylamıstı. ve bugun unk a ait paneller kapandı fakat eski kullanıcıların keylerini sordugumda onların silinmedigini belirttiler suan benden onceden unk ürünü satın alan müsterilerimde bir "key silindi key hata veriyor" gibi bir sikayet almadım bu eleman gene bir sorun cıkartıp 2. sikayet konusunu actı tekrardan soyluyorum onceki sikayetinde keyi onaylamıstı!
KAKSKSNDNNDND@Ceylintxt tam bir oç dur kendisi hatırlatırım kendisini D100 Karayolundan aldıgım gunlerı bilirim iyi sakso çekiyor
Dostum banlanıcaksın @Genisys@Ceylintxt tam bir oç dur kendisi hatırlatırım kendisini D100 Karayolundan aldıgım gunlerı bilirim iyi sakso çekiyor