benbirkangalim
Diamond Üye
biz ban kaldırırken boşuna mı format atıyoz amkbırakmıyo kardeşim
biz ban kaldırırken boşuna mı format atıyoz amkbırakmıyo kardeşim
pasteeeeeÇok komik dostum, ilkokul çocuğu olsa cümleyi anlardı .d
Test etmeniz için vermek zorunda değilim efendim şuan larksharp gibi satıcılardan isteyin bakalım test key verirmisiniz diye veriyorlarmı?
bı arkadaşın yardımıyla birşeyler yapmaya çalıştık, "Format gerektirmiyor" yazmamın bır sebebi var herhalde yani format atmadan spoofu açıp oyuna girip test ettim banım açıldı ki ben buraya gelip spoof konusu açıp format gerektirmiyor yazıyorum.
Aynen formatsız kaldıran paste +pasteeeee
her spoofer 1 defa açıyor diye bir şey yok maalesef bazı zamanlarda spooferler dt olabiliyor ve açmıyor misal nyrex spoofer driveri patladı ve hemen bakıma girdi bir çok insanda çalışırken bende şuanda çalışmıyor ve vsync kullanıyorum.ben daha önce ban yedim farklı bir spooferla açtım 2. ye ban yedim aynı spoofer açmadı banımı farklı bir spooferla açtım yine her spoofer 1 tane açıyor sebebini anlamadım buda tek seferlikmi acaba?
ya kanka daha yazılım dili bilmiyorsun yaşın 12-13 sen mi yaptın driverine kadar sallamaAynen formatsız kaldıran paste +
sus lan sus adam 2-3 arkadaş yardımı ile yaptıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aynen kardeşim haklısınya kanka daha yazılım dili bilmiyorsun yaşın 12-13 sen mi yaptın driverine kadar sallama
sus lan sus adam 2-3 arkadaş yardımı ile yaptı
eee?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
nbr knk cok iyi olmus hilen eliniz slavk amkAynen kardeşim haklısın
eee?