ya kardşeim simdi laptopda anakart yokmu ya sjsjejsjsjs
saolİyi satışlar hocam
neybu forumda 3 ay olacak takılıyorum türkçem bozuldu artık sen nasıl anlamıyorsun onu bende anlamadım ortak sorunumuaz olabilir bu durumda discord sunucu oluşturun bu tarz sohbetler gerçekleştirelim
format gerektirmemesi mümkün canım benim öyle zor bir özellik değil çoğu temp vgk yı durdurmadığı için log düşüyo sadece sidi değiştirip sc stop vgk yapmak yetiyo valorant trace bırakmıyorDT Driver ve DT mapper kullanıyordur yüksek ihtimal format gerekmemesi imkansıza yakın koskoca MASYAF bile saldı format ve BIOS gerektirmemesine rağmen istese güncellerdi ve herkesin dediği gibi ZEUS büyük ihtimal ile
kanka susda lolshan etiketle aq kırsın bunuda yiyosaDT Driver ve DT mapper kullanıyordur yüksek ihtimal format gerekmemesi imkansıza yakın koskoca MASYAF bile saldı format ve BIOS gerektirmemesine rağmen istese güncellerdi ve herkesin dediği gibi ZEUS büyük ihtimal ile
VALORANT Trace bırakıyor canım benim aklına gelmeyecek şeyler denedim şimdiye kadar ne yaptıysam kaldıramadım format atmadanformat gerektirmemesi mümkün canım benim öyle zor bir özellik değil çoğu temp vgk yı durdurmadığı için log düşüyo sadece sidi değiştirip sc stop vgk yapmak yetiyo valorant trace bırakmıyor