LordH4SS4N
Uzman Üye
bırakmıyo kardeşimVALORANT Trace bırakıyor canım benim aklına gelmeyecek şeyler denedim şimdiye kadar ne yaptıysam kaldıramadım format atmadan
bırakmıyo kardeşimVALORANT Trace bırakıyor canım benim aklına gelmeyecek şeyler denedim şimdiye kadar ne yaptıysam kaldıramadım format atmadan
O zaman sen kaldırabiliyorsundur dimi iddia ettiğine göre çok basit isebırakmıyo kardeşim
kaldırıyorum zaten?O zaman sen kaldırabiliyorsundur dimi iddia ettiğine göre çok basit ise
Evet de dediğin doğru ise bile SID öyle lak diye değişen bir şey değil Temp de olabileceğini pek sanmıyorum Masyaf bile kernel sürücü ile atlatıyor idi bildiğim kadarıylakaldırıyorum zaten?
abi ben driverimi boot da mapletiyom paket olar mıyımEvet de dediğin doğru ise bile SID öyle lak diye değişen bir şey değil Temp de olabileceğini pek sanmıyorum Masyaf bile kernel sürücü ile atlatıyor idi bildiğim kadarıyla
Paket değil patates olursunabi ben driverimi boot da mapletiyom paket olar mıyım
Evet de dediğin doğru ise bile SID öyle lak diye değişen bir şey değil Temp de olabileceğini pek sanmıyorum Masyaf bile kernel sürücü ile atlatıyor idi bildiğim kadarıyla
Vanguard hizmetlerini durdurarak SID değiştirip denedim VAL 5 süresi kısaldı 10. dakika da VAL 5 aldım bu demek oluyor ki Vanguard Trace bırakıyor oyuna girdikten belirli bir süre sonra User mode Vanguard %25 %30 CPU kullanıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsid şak diye değişen bişey masyaf imza kullanarak açıyordu tüm ürünlerini
Çok komik dostum, ilkokul çocuğu olsa cümleyi anlardı .dya kardşeim simdi laptopda anakart yokmu ya sjsjejsjsjs
Test etmeniz için vermek zorunda değilim efendim şuan larksharp gibi satıcılardan isteyin bakalım test key verirmisiniz diye veriyorlarmı?test etmek için loaderi istedim vermedi şikayetçiyim
bı arkadaşın yardımıyla birşeyler yapmaya çalıştık, "Format gerektirmiyor" yazmamın bır sebebi var herhalde yani format atmadan spoofu açıp oyuna girip test ettim banım açıldı ki ben buraya gelip spoof konusu açıp format gerektirmiyor yazıyorum.tamamen siz kodladınız değil mi?