🟢 BeatCoin 🟢 Valorant Temp Spoofer | TEMP | Val 5 Van 152

kontrol olarak ne yapıyorlar
exeyi alıp vt bakıyolar sanal makineden kontrol vs ediyolar 1 key ve ürünü isterler sadece
Efendim source kodunu istiyorlar demedim kontrol eden arkadaş benden kat kat daha bilgili ve exeden büyük ihtimalle sourceye erişiyordur dediğim gibi BASİC benzerlik olabilir.
bu arkadaş buildlerin nasıl çalıştığını bilmiyor bide spoofer mı alıcaksınız exeden source koduna ulaşmak mı o_O

adminlerin biraz daha araştırmasını rica ediyorum arkadaş aynı kişi 2 saniyede çözülcek durum

exeyi alıp vt bakıyolar sanal makineden kontrol vs ediyolar 1 key ve ürünü isterler sadece

bu arkadaş buildlerin nasıl çalıştığını bilmiyor bide spoofer mı alıcaksınız exeden source koduna ulaşmak mı o_O
dediğin gibi sana katılıyorum bu konuda sanal makineyle olmaz bu işler varsa birisinin banı onda test etmiş olurum kullanıcı dostuna benzemiyor gui

test etmek için loaderi istedim vermedi şikayetçiyim

bu forumda 3 ay olacak takılıyorum türkçem bozuldu artık sen nasıl anlamıyorsun onu bende anlamadım ortak sorunumuaz olabilir bu durumda discord sunucu oluşturun bu tarz sohbetler gerçekleştirelim
arkadaşım türkçen ne durumda senin hiçbirşey anlamadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt