🟢 BeatCoin 🟢 Valorant Temp Spoofer | TEMP | Val 5 Van 152

Vanguard hizmetlerini durdurarak SID değiştirip denedim VAL 5 süresi kısaldı 10. dakika da VAL 5 aldım bu demek oluyor ki Vanguard Trace bırakıyor oyuna girdikten belirli bir süre sonra User mode Vanguard %25 %30 CPU kullanıyor
düzgün spoof attığın ne malum valoranta spoof atarken 1 kere format atmadım sadece bios update yapıyodum 1 hafta önceye kadar
biz ban kaldırırken boşuna mı format atıyoz amk
evet

Çok komik dostum, ilkokul çocuğu olsa cümleyi anlardı .d

Test etmeniz için vermek zorunda değilim efendim şuan larksharp gibi satıcılardan isteyin bakalım test key verirmisiniz diye veriyorlarmı?

bı arkadaşın yardımıyla birşeyler yapmaya çalıştık, "Format gerektirmiyor" yazmamın bır sebebi var herhalde yani format atmadan spoofu açıp oyuna girip test ettim banım açıldı ki ben buraya gelip spoof konusu açıp format gerektirmiyor yazıyorum.
AYNENE AYNEN BANIM AÇILDI KONU AÇTIM BEYLER AYNEEEEN

Vanguard hizmetlerini durdurarak SID değiştirip denedim VAL 5 süresi kısaldı 10. dakika da VAL 5 aldım bu demek oluyor ki Vanguard Trace bırakıyor oyuna girdikten belirli bir süre sonra User mode Vanguard %25 %30 CPU kullanıyor
Trace bıraksada bıraktığı traceler seni %100 ve net olarak banlatacak şeyler değil, attığın spoofa göre bazen o traceler önemsiz kalabiliyor kısaca flag durumunu etkiliyor

Trace bıraksada bıraktığı traceler seni %100 ve net olarak banlatacak şeyler değil, attığın spoofa göre bazen o traceler önemsiz kalabiliyor kısaca flag durumunu etkiliyor
çok önemsencek derecede değiller ama anlatmaya çalıştığım bu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt