ArbitSoftware CS2 External Crâcked By LOLSHAN (Paste)

Crâck Date ~ 24.10.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github/Kdmapper (Pasted)
Protectors ~ ??? : Lisans Kontrolleri [Patched] : FileStream [Artık local]

dhwl1yc.png

/

1-) "start.bat" dosyasını çalıştırın (PC restart atmadığınız sürece tekrar çalıştırmanıza gerek yok)
2-) CS2'yi açın, hileyi çalıştırın ve random şeyler yazıp Enter tuşuna basın. Bu kadar.
(Menü tuşu INSERT)

KeyAuth kullanıyor (Driver için FileStream var).
Başka bir şey yok :D Zeki kardeşimiz VMP Sdk kullanıp VMP kullanmamış???
- - - - - -
konuyla alakasız ama trde ve Crâck camiasında saygı duyduğum ve örnek aldığım birisin kral gerçekten yaptıkların için teşekkür etmek istedim seviliyorsn kral bil bunu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuyla alakasız ama trde ve Crâck camiasında saygı duyduğum ve örnek aldığım birisin kral gerçekten yaptıkların için teşekkür etmek istedim seviliyorsn kral bil bunu
Valla hocam haklısınız LOLSHAN kendini bu alanda bu piyasada her konuda kanıtlamış kişi. Ulan adam koskoca Eternality'nin sahibi hala daha gelmiş konuya "ehehehe fixledim gardaş fixledim ahhahaha" yazıyor sen kimsin oğlum etin ne budun ne LOLSHAN'a bunları yazıyorsun :D Adam istese bütün ürünlerini darma duman edip yayar buraya enayi sen kendini ne sanıyon yani boş işler kral anladın mı :D

LOLSHAN bunları eziyor bunlar gelip konu altında vırlıyor adamın umrunda bile değil bu yorumları bile okumuyordur adam cracki paylaşıp quit atıyordur akıl sağlığını korumak için :D
main hesabından gel yaz bunları ahahah ezik seni geç bakalım dalga geçtiğin auth'u 🤣🤣
Valla hocam haklısınız LOLSHAN kendini bu alanda bu piyasada her konuda kanıtlamış kişi. Ulan adam koskoca Eternality'nin sahibi hala daha gelmiş konuya "ehehehe fixledim gardaş fixledim ahhahaha" yazıyor sen kimsin oğlum etin ne budun ne LOLSHAN'a bunları yazıyorsun :D Adam istese bütün ürünlerini darma duman edip yayar buraya enayi sen kendini ne sanıyon yani boş işler kral anladın mı :D
naptın yaa lilshan neymis ya of kanka valla ne desem bilemedim adam kosaca etetmeyrty sahibi knk valla adam istese darma duman edermis ya oha ya artik lilshen faniyim yarın ise basliyorum 1 tane sifir hesap acarak
Olm siz kimsiniz la ne başarınız ne statünüz var :D LOLSHAN'ı öveceğim tabii adam hakediyor çünkü sizi mi öveyim veletler :D @7nap7 sen ne sanıyorsun kendini komik falan mı milletin özentiliğini yapmaktan çıkın olm biraz özünüze dönün sünepeler :D
tibet malı v2 ama lilishane yan hesabına benzer

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
main hesabından gel yaz bunları ahahah ezik seni geç bakalım dalga geçtiğin auth'u 🤣🤣

naptın yaa lilshan neymis ya of kanka valla ne desem bilemedim adam kosaca etetmeyrty sahibi knk valla adam istese darma duman edermis ya oha ya artik lilshen faniyim yarın ise basliyorum 1 tane sifir hesap acarak

tibet malı v2 ama lilishane yan hesabına benzer
Ne diyon olm sen ya bi türkçe öğren :D Boş yapma ufacık çocuksun :D

Ne diyon olm sen ya bi türkçe öğren :D Boş yapma ufacık çocuksun :D
kanka sen hala yalamayı kesmedinmi crackleyemiyor işte lolshan dediğin çocuk kimse cracklediği program şuanda bozuk calısmıyor
YETKİLİLER PAYLAŞILAN PROGRAMI KONTROL EDERMİSİNİZ PROGRAM ÇALISMIYOR.

kanka sen hala yalamayı kesmedinmi crackleyemiyor işte lolshan dediğin çocuk kimse cracklediği program şuanda bozuk calısmıyor
YETKİLİLER PAYLAŞILAN PROGRAMI KONTROL EDERMİSİNİZ PROGRAM ÇALISMIYOR.
Abım sen ozurlu musun artık local yazıyo kor gozunu s

Dostlar merhaba, indirdim az önce biraderin pcde açtım ben de CS2 olmadığı için ve çalışıyor, bana sorarsanız beş kuruş etmez bir hile ömrümde daha kötüsünü zırto rus forumlarında görmedim. @arbitmain sende çalışmıyor diye kıçını yırtmayı bırak güzel kardesim, hilen cracklenmiş teşekkür et ayrıl madem sağlam devsin git update ini at. Hayırlı geceler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt