ArbitSoftware CS2 External Crâcked By LOLSHAN (Paste)

guys dont use this paste lol,really bad brother didnt even change menu/fonts etc direct paste from shoven

YETKİLİLER KONTROL EDEBİLİRMİ HİLE ÇALIŞMIYOR
Oyun güncellendi normal çalışmaması.
dostum alakası yok hile çalışmıyor kendimde test ettim üstteki cevaplarada bakabilirsin çalışmıyor diyen tek ben değilim
Niye bu kadar ağlıyorsun?

reverser ama pasteleyen .d
Kime diyorsun?

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
olm ne zaman şunun statusuna çalışmıyor koyacak bir mod ?

oyun güncellenmeden öncede çalışmıyordu dostum :D fişini çektim hilenin düzeltemedin herhalde :D tekrardan kırıp paylaşmanı istiyorum tabi kırabilirsen
Çok iyi çekmiştin fişini.. -> Local ne demek biliyor musun?

Boktan paste hileni tekrar Cracklemekle ilgilenmiyorum ama yalvarırsan belki tekrar Cracklerim.

Çok iyi çekmiştin fişini.. -> Local ne demek biliyor musun?

Boktan paste hileni tekrar Cracklemekle ilgilenmiyorum ama yalvarırsan belki tekrar Cracklerim.
dostum cs 2 hilesinde adam akıllı koruma yoktu rust private hileyi cracklemeni beklerim :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum cs 2 hilesinde adam akıllı koruma yoktu rust private hileyi cracklemeni beklerim :D
Bak işte :D Olm salak mısınız siz yürek mi yediniz lan bu adam koskoca VMP sahibi Ivan'la bile arkadaş sen kimsin LOLSHAN'a kafa tutuyorsun? Olum biraz kendinizi bilin kancık kancık konuşmayın milletin içinde ağzı gevşekler :D LOLSHAN'ın senin herhangi bir protectini kırıp içinden geçmesi 10 dakikasını almaz :D Sana bu forumda denk bi adam söyliyim git onunla kapış: @Bleckhat

Bak işte :D Olm salak mısınız siz yürek mi yediniz lan bu adam koskoca VMP sahibi Ivan'la bile arkadaş sen kimsin LOLSHAN'a kafa tutuyorsun? Olum biraz kendinizi bilin kancık kancık konuşmayın milletin içinde ağzı gevşekler :D LOLSHAN'ın senin herhangi bir protectini kırıp içinden geçmesi 10 dakikasını almaz :D Sana bu forumda denk bi adam söyliyim git onunla kapış: @Bleckhat
lolshan kim tanımıyorum bro nonamemi?

lolshan kim tanımıyorum bro nonamemi?
Git biyolojik baba testi yaptırt öğrenirsin kim olduğunu :D
Bu forumda bu konuyla alakalı ilk ve son açıklamamdır bu forumdaki hiç kimse, hem reverse engineering hem de developement konusunda @LOLSHAN'a rakip bile olamaz. Bu adam saydığım 2 sektörün tabir-i caizse tanrısıdır. Konu tartışmaya kapalıdır. İyi forumlar :D

Son düzenleme:
Git biyolojik baba testi yaptırt öğrenirsin kim olduğunu :D
Bu forumda bu konuyla alakalı ilk ve son açıklamamdır bu forumdaki hiç kimse, hem reverse engineering hem de developement konusunda @LOLSHAN'a rakip bile olamaz. Bu adam saydığım 2 sektörün tabir-i caizse tanrısıdır. Konu tartışmaya kapalıdır. İyi forumlar :D
awgıhawoıagwhıoawgwa la sen geçen lolshan ı yalayan s4kso çeken eleman değilmisin ban yemiştin awogjawopgjwaopgaw knk lolshan hiç bişi değil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt