ArbitSoftware CS2 External Crâcked By LOLSHAN (Paste)

Sen ne anlatıyorsun python auth arkadaşım :D LOLSHAN direkt türkiyeyi geçtim dünyada kıramayacağı bir ürün yok bu adamın siz kim sanıyonuz bu adamı bilmiyom da bu adam sizin gibileri 10 sene önce de eziyordu :D
Arkadaşın gözünde lolshan
download-83.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Olum LOLSHAN gibi bi adamdan ne kadar koruyabilirsin o yazılımı lan adam senin yaşın kadar at koşturdu bu piyasada sen kimsin de böyle özgüvenli özgüvenli konuşuyon ezikk :D
e haydi bakalım bi s4ks0*u haketmedi mi lolshan ? koş olum ağzın boşta kalmış.

Olm siz kimsiniz la ne başarınız ne statünüz var :D LOLSHAN'ı öveceğim tabii adam hakediyor çünkü sizi mi öveyim veletler :D @7nap7 sen ne sanıyorsun kendini komik falan mı milletin özentiliğini yapmaktan çıkın olm biraz özünüze dönün sünepeler :D
ULAN İPNE Lolshanı zaten ben övüyorum anan seni sudan fışkırtmamı doğurdu tersten doğum musun sen 2008 li ipne

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
e haydi bakalım bi s4ks0*u haketmedi mi lolshan ? koş olum ağzın boşta kalmış.
Ahahahahha ağlamaya devam edin LOLSHAN yine ağır girmiş çıkartmamış kudurmuşlar :D Neyse bi dahaki sürümde yine temiz bi Crâck yersin arbitcim :D

ulan ne kavga ettiniz ya ana sayfada f5 atıyorum 10 saniyede bir yeni mesaj gözüküyor

ulan ne kavga ettiniz ya ana sayfada f5 atıyorum 10 saniyede bir yeni mesaj gözüküyor
LOLSHAN bunları eziyor bunlar gelip konu altında vırlıyor adamın umrunda bile değil bu yorumları bile okumuyordur adam cracki paylaşıp quit atıyordur akıl sağlığını korumak için :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt