ArbitSoftware CS2 External Crâcked By LOLSHAN (Paste)

ABEM ÇALISMIYOR ÇALISMIYOR ANLAMIYON SEN HERHALDE KENDİM TEST ETTTM
sırf bu kadar zırladığın için ben bile indirip test ettim, çalışıyor çünkü local çalışıyor ne bu çırpınışlar anlamadım insan şunun için insanlardan para isterken utanır bu pasterlardaki özgüven ve yüzsüzlük, utanç yoksunluğu tek kelime ile iğrençsiniz

sırf bu kadar zırladığın için ben bile indirip test ettim, çalışıyor çünkü local çalışıyor ne bu çırpınışlar anlamadım
Bok atıyor işte insanlar bedava faydalanmasın diye bir de yalan konuşuyor çalışmıyor diye.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dostlar merhaba, indirdim az önce biraderin pcde açtım ben de CS2 olmadığı için ve çalışıyor, bana sorarsanız beş kuruş etmez bir hile ömrümde daha kötüsünü zırto rus forumlarında görmedim. @arbitmain sende çalışmıyor diye kıçını yırtmayı bırak güzel kardesim, hilen cracklenmiş teşekkür et ayrıl madem sağlam devsin git update ini at. Hayırlı geceler.
Ağzına sağlık bu @arbitmain denilen it havlayıp duruyor :D Kuduruk arbit
ABEMMMM ÇALISMIYOR DİYORUM ABEMMM
Yazık la 2 gram beyni vardı Crâck yedikten sonra o da gitti :D

Güzel kardeşim sen bu travmayı atlatırsın bence yazmayı bırak, iyisin sakin ol sadece hilen Crâck yedi.
ABECİM ANLAMIYOR SEN OKEY? Crâck ATILEN PROGRAĞM ÇALIŞMİYOR? OKEY? BRO?
WHAT İS PROBLEM İSS WHAT?
YETKİLİ ABİLERİM ABLALARIM RİCA ETSEM KONUYU ÇALISMIYOR DİYE KAPATIRMISINIZ

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ABECİM ANLAMIYOR SEN OKEY? Crâck ATILEN PROGRAĞM ÇALIŞMİYOR? OKEY? BRO?
WHAT İS PROBLEM İSS WHAT?
YETKİLİ ABİLERİM ABLALARIM RİCA ETSEM KONUYU ÇALISMIYOR DİYE KAPATIRMISINIZ
Olm yazık lan kafay ıyedi klavyeye yumruk atarak yazıyor :dsa:eqwASDKEHGWFWewa:SDWQEASDQWe:aSDGKQWEWQ:asdQWE.ASDQWEASD:eqwASDQWE.ASDWQE Olm yazık valla keşke Crâck atmasaydınız bu deliye akıl hastanesine vurdu kendini :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt