ArbitSoftware CS2 External Crâcked By LOLSHAN (Paste)

1. BEN CHEATGLOBALDE SATICI DEĞİLİM 2. HİLENİN UZAKTAN FİŞİNİ ÇEKTİĞİM İÇİN ÇALISMIYOR KENDİ MÜŞTERİLERİM İÇİN GÜNCELLEDİM HİLEYİ KULLANIYORLAR.
sen en son şey değilmi, claras externali cracklicem diyip herkesi bekletip akşam görün siz diye racon kestikten sonra akşam oluncada Thodex Faruk Fatih Özer misali kaybolan eleman değilmisin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dediğin hiç bi ismi bilmiyorum
Olum LOLSHAN gibi bi adamdan ne kadar koruyabilirsin o yazılımı lan adam senin yaşın kadar at koşturdu bu piyasada sen kimsin de böyle özgüvenli özgüvenli konuşuyon ezikk :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cok emin konusma bu arkadas icin demiyorum
Sen ne anlatıyorsun python auth arkadaşım :D LOLSHAN direkt türkiyeyi geçtim dünyada kıramayacağı bir ürün yok bu adamın siz kim sanıyonuz bu adamı bilmiyom da bu adam sizin gibileri 10 sene önce de eziyordu :D

Sen ne anlatıyorsun python auth arkadaşım :D LOLSHAN direkt türkiyeyi geçtim dünyada kıramayacağı bir ürün yok bu adamın siz kim sanıyonuz bu adamı bilmiyom da bu adam sizin gibileri 10 sene önce de eziyordu :D
10 sene önce csgo yeni cıktı a*k

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt