4 hilenin arasında kaldım

4 Hileden hangisi ?

• -

Oy: 78 39.2%
  • away

Oy: 23 11.6%
  • NinjaWare

Oy: 32 16.1%
  • ColarWare

Oy: 12 6.0%
  • MoonWare

Oy: 39 19.6%
  • Pekz

Oy: 15 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    199
hocam gayet objektif bir yorum yaptım, 3 günlük moonla ne alakası var onu anlayamadım. Söyleyecek bir şey bulamadığında böyle mi karşılık veriyosun :D
Söyleyecek bir şey bulamayınca diyor komedi misin çocuk sen moon moon diye geziyorsun bir köleleri olmadığın kalmış ötme burada.

Hocam 2 aydır kullanıyorum. Çalıştığımdan dolayı pek giremiyorum oyuna. Hile stabil çalışıyor. Gün geçtikçe update gelip yeni özellikler ekleniyor bence bu çok iyi bir özellik. Ben hiç ban yemedim. Legit oynadım hep belli etmeden. Tavsiye ederim bir şans verin derim.
rank nedir

Videoyu çeken arkadaş Aimbotu left Click yani ateş etme tuşuna atadı. Bazı kullanıcılar o şekilde kullanmayı seviyor. Biz videoların üstünde resmi video olmadığını belirtmiştik.
Resmi videolara erişmek için link.
resmi videolarda da çok fazla kitlendigini düşünüyorum ayarı bulunuyor mu

resmi videolarda da çok fazla kitlendigini düşünüyorum ayarı bulunuyor mu
Hocam menüsü ayarlamaları bulunuyor :D, Tek bir configle alın oynayın demiyoruz ki. Dilediğiniz gibi ayarları değiştirebiliyorsunuz.
image.png

Valla ben moonware kullandım 1 haftada ban yedim + olarak discordlarından'da ban yedim kabullenemiyolar leş bir hile olduklarını :D banım kalktığında away veya cyborg denemeyi düşünüyorum
1 yıl kullanan da 10 ay kullanan da 1 hafta kullanan da 10 dakka kullanan da ban yiyebilir kardeşim aptal aptal her yazdığıma gülücük atarsan banlarım sunucudan şimdi kaybol away al tüm jarları valorantın elinde istediğin gibi alabilirsin crackleyip de atmaya devam edicez

+cyborg zaten dt

1 yıl kullanan da 10 ay kullanan da 1 hafta kullanan da 10 dakka kullanan da ban yiyebilir kardeşim aptal aptal her yazdığıma gülücük atarsan banlarım sunucudan şimdi kaybol away al tüm jarları valorantın elinde istediğin gibi alabilirsin crackleyip de atmaya devam edicez

+cyborg zaten dt
cyborg dt derken ?

Son düzenleme:

+cyborg zaten dt
Aynen tek bir müşterimden bile öyle bir dönüş almadım ama dt değilmi. Aptal çocuk.

radi immo elo oyuncunuz var mı kullanan ? configleri belirttiğiniz legit ayarların dışında mı ? @CyborgTeam

radi immo elo oyuncunuz var mı kullanan ? configleri belirttiğiniz legit ayarların dışında mı ? @CyborgTeam
Görseldeki ayarlar Legit için ideal. Ancak tabiki her oynanışa göre farklılık gösteriyor poligonda kısa bir test edip kendinize en uygun ayarı bulabilirsiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt