4 hilenin arasında kaldım

4 Hileden hangisi ?

• -

Oy: 78 39.2%
  • away

Oy: 23 11.6%
  • NinjaWare

Oy: 32 16.1%
  • ColarWare

Oy: 12 6.0%
  • MoonWare

Oy: 39 19.6%
  • Pekz

Oy: 15 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    199
reis sizin müşteriler bitmiyor heralde her bir satıcıyla kavga ettiginizde hepsine yok 10 müşterim sizden ban yiyerek geldi yok 20 müşterim sizden ban yiyerek geldi demeniz biraz komik olmaya başladı :D
neden bunun yalanını söyleyeyim aktif 150 kullanıcım var herkes de beklemede gidip başka hile almıyorlar çünkü en iyisinin kim olduğunu çok iyi biliyorlar

image.png

en azından chatimde 2 mesaj yok hile 10 gün sonra çok daha kaliteli şekilde çıkacak olsa dahi chatimde aktif sohbet muhabbet dönüyor

neden bunun yalanını söyleyeyim aktif 150 kullanıcım var herkes de beklemede gidip başka hile almıyorlar çünkü en iyisinin kim olduğunu çok iyi biliyorlar

image.png

en azından chatimde 2 mesaj yok hile 10 gün sonra çok daha kaliteli şekilde çıkacak olsa dahi chatimde aktif sohbet muhabbet dönüyor
Alıp ban yemek istiyorum! Arkadaşı kandırcam 🙈

1 yıl kullanan da 10 ay kullanan da 1 hafta kullanan da 10 dakka kullanan da ban yiyebilir kardeşim aptal aptal her yazdığıma gülücük atarsan banlarım sunucudan şimdi kaybol away al tüm jarları valorantın elinde istediğin gibi alabilirsin crackleyip de atmaya devam edicez

+cyborg zaten dt
aynen knks devam edin #MoonWareOnTop XD ticketta o kadar övdün yok böyle hilemiz yok şöyle ne bok olduğunuz ortada işte kaybol ya turko

aynen knks devam edin #MoonWareOnTop XD ticketta o kadar övdün yok böyle hilemiz yok şöyle ne bok olduğunuz ortada işte kaybol ya turko
ben hiç bir şeyi övmedim neyse onu söyledim aptal aptal her yarrama gülersen çakarım banını oturur boktan hile arayışına girersin sana yüce elonda iyi oyunlar :D

ben hiç bir şeyi övmedim neyse onu söyledim aptal aptal her yarrama gülersen çakarım banını oturur boktan hile arayışına girersin sana yüce elonda iyi oyunlar :D
hiçbirşeyi övmedin ha öyle mi :kappasmiley: ezikliğinize gülüyorum turkolar :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt