ShasUstad
Bronz Üye
20 müşterin cyborgdan ban yedim diyerek geldiAynen tek bir müşterimden bile öyle bir dönüş almadım ama dt değilmi. Aptal çocuk.
20 müşterin cyborgdan ban yedim diyerek geldiAynen tek bir müşterimden bile öyle bir dönüş almadım ama dt değilmi. Aptal çocuk.
yücelik immo elo oyuncusuyum, vereceğiniz legit ayarlar genelde ortalama veya düşük ranklar içinse yani benim herhangi bir ihtiyacımı göremeyecekse almamın bir mantığı yok yüksek elo oyuncularının configlerine legit sınırını aşıyor kişisel tercihin ban atabilir mi diyorsunuz yoksa aynı şekilde ud mi diyorsunuz ?Görseldeki ayarlar Legit için ideal. Ancak tabiki her oynanışa göre farklılık gösteriyor poligonda kısa bir test edip kendinize en uygun ayarı bulabilirsiniz.
Ve ne tasadüf ki kimse konumun altına bunu belirtmemiş.20 müşterin cyborgdan ban yedim diyerek geldi
Dediğim gibi Legitlik derecesini dilediğin gibi ayarlıyabilirsin. Ayarlamalarını poligonda kendine en çok işe yaracak şekilde ayarlayıp kullanabilirsin. Haftalardır testlerini sürdürüyorum, iyi bir oyuncu olmadığım için en rage ayarlarda test ediyorum hala 2 bilgisayarımdada ban gözlemliyemedik. Konumda insanların yorumlarını inceliyebilirsiniz.yücelik immo elo oyuncusuyum, vereceğiniz legit ayarlar genelde ortalama veya düşük ranklar içinse yani benim herhangi bir ihtiyacımı göremeyecekse almamın bir mantığı yok yüksek elo oyuncularının configlerine legit sınırını aşıyor kişisel tercihin ban atabilir mi diyorsunuz yoksa aynı şekilde ud mi diyorsunuz ?
2 güne forumda başlar nasıl spoof atarım konularıVe ne tasadüf ki kimse konumun altına bunu belirtmemiş.
Silverdan elmasa çıktım, arkadaşlar bile şaşırdırank nedir
ColarWare yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum hiç ban yemedim skinli hesaplarda rahatlıkla oynuyorumValorant en iyi aim legit hangi hile ?
reis sizin müşteriler bitmiyor heralde her bir satıcıyla kavga ettiginizde hepsine yok 10 müşterim sizden ban yiyerek geldi yok 20 müşterim sizden ban yiyerek geldi demeniz biraz komik olmaya başladı20 müşterin cyborgdan ban yedim diyerek geldi
dc den kime yazmalıyım ?Dediğim gibi Legitlik derecesini dilediğin gibi ayarlıyabilirsin. Ayarlamalarını poligonda kendine en çok işe yaracak şekilde ayarlayıp kullanabilirsin. Haftalardır testlerini sürdürüyorum, iyi bir oyuncu olmadığım için en rage ayarlarda test ediyorum hala 2 bilgisayarımdada ban gözlemliyemedik. Konumda insanların yorumlarını inceliyebilirsiniz.
Ticket açmalısınızdc den kime yazmalıyım ?