4 hilenin arasında kaldım

4 Hileden hangisi ?

• -

Oy: 78 39.2%
  • away

Oy: 23 11.6%
  • NinjaWare

Oy: 32 16.1%
  • ColarWare

Oy: 12 6.0%
  • MoonWare

Oy: 39 19.6%
  • Pekz

Oy: 15 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    199
Valorant en iyi aim legit hangi hile ?
Merhaba hocam, öncelikle LOL SCRIPT'i yapan kimseden VALORANT hilesi almanı önermiyorum, bu yüzden Pekz'i pek tavsiye etmiyorum. Moonware'i kendim denedim, gayet kaliteli ve güzel bir hile, olcay ve shouldie da çok yardımcı oluyorlar. Away hiç denemedim, o yüzden pek bir yorum yapmak istemiyorum. Ninja da aynı şekilde. ColorWare'e gelirsek önceki banwave'den etkilenmedi ve kullananlar çok kaliteli bir hile olduğunu söylüyorlar. Cyborg konusuna gelirsek, hiç kullanmadım fakat bence software pişmanlıktır, gene de sana kalmış bir şey. Sana önerim ya Moonware ya da ColorWare alman.

Son düzenleme:
cyborg videolarında falan stabil çalışmıyor gibi geldi bana tavsiye etmiyorum

Merhaba hocam, öncelikle LOL SCRIPT'i yapan kimseden VALORANT hilesi almanı önermiyorum, bu yüzden Pekz'i pek tavsiye etmiyorum. Moonware'i kendim denedim, gayet kaliteli ve güzel bir hile, olcay ve shouldie da çok yardımcı oluyorlar. Away hiç denemedim, o yüzden pek bir yorum yapmak istemiyorum. Ninja da aynı şekilde. ColorWare'e gelirsek önceki banwave'den etkilenmedi ve kullananlar çok kaliteli bir hile olduğunu söylüyorlar. Cyborg konusuna gelirsek, hiç kullanmadım fakat bence software pişmanlıktır, gene de sana kalmış bir şey. Sana önerim ya Moonware ya da ColorWare alman. Away ve Ninja'yı da unutmayalım, fakat onları hiç denemiş bulunmadım.
Moonware uga buga

cyborg videolarında falan stabil çalışmıyor gibi geldi bana tavsiye etmiyorum
Normal şartlarda hiç dahil olmayı planlamıyordum, fakat absürt yorumun beni buna zorladı diyebilirim :D
Videolarda falan stabil değil demişsin. Açıkcası öyle bir izlenim mi oluşturuyor acaba diye düşünüp defalarca videoları izledim. Açık ara sanırım aimbotu bu kadar net gösteren bir tek biz varız. Videoda hareket halinde iken aim takibini gösterdik. Stabil değil derken daha fazla bilgi vermen daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Piyasada sourcu leaklenen tüm Aimbotları inceledim. Cyborg Pixel taramasının kalitesine uzaktan bile yaklaşamadığını gözlemledim. Ayrıca video LEGIT bir config ile hazırlandı. Zaten kullanıcılarımız bu legit deneyimi UD şekilde deneyimlemesi için tasarladık. "Birçok yerde görüyorum saçma sapan Software güvenli değildir Hardware daha güvenlidir. Hardware safe dir" diye. Bu tamamen satıcıların size yapmış olduğu piyar çalışması. Hardware kartların hiledeki görevi sadece mouse a MOVE (hareket) vermek için kullanılır. Onun dışında birşeyler zırvalıyanlara inanmayın. Hardware hile üreten satıcılar çoğunlukla UNDETECT bir driver yazamadıkları için. Hardware'a yönelirler. Hardware hilelerin güvenli olmadığını ban dalgasıyla tekrar tekrar kanıtlandığını düşünüyorum. Üzgünüm arkadaşlar elinizdeki kartlar (Arduino vs.) ile asla hızlı bir move kullanamazsınız. Bu yüzden hiçbir Hardware hile adam akıllı SILENT BOT özelliğini kullanamaz. Çoğunlukla titreme, ışınlanma görürsünüz. Tabiki bu sizi izleyen takım arkadaşlarınızın da bu şekilde gördüğü anlamına geliyor. Hardware konusunda güzel bir açıklama yaptığımı düşünüyorum. Şimdi sizlere Software konusunda birkaç bilgi vereyim aklınızdaki sorular için. Software Cheat özünde kernel tabanında çalışna driver ile MOVE (hareket) veren bir sistem. Ve bu driver mousunuza Undetect bir hareket verebilmek için özel bir takım yanıltmalar uygular. Bu sayede mousunuza güvenli bir MOVE (hareket) verebiliyoruz. Onun dışında kalan tüm Aim Bot fonksiyonları (görsel işleme vs.) aimbotun kalitesiyle alakalı. Dilersen günlük satın alıp deniyebilirsiniz Aim Botun kalitesini.

Kankam kusura bakma ama bu tarz konu açmalar falan saçma geliyor bana çünkü abi herkesin oynayışına göre farklı aim olayı sen a hilesini beğenirsin ben b hilesini beğenirim o yüzden git alacağın hileleri tek tek test et kafana ve oynayışına göre olan hangisiyse onu al kanka
Hocam aimbot kimler kullandı kimler sc4m yedi kimler bana yakalandı bunların bilgisi benim için çok önemli boşa para kaybetmek istemem ve burda kişilere de yararlı olur diye düşünüyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt