4 hilenin arasında kaldım

4 Hileden hangisi ?

• -

Oy: 78 39.2%
  • away

Oy: 23 11.6%
  • NinjaWare

Oy: 32 16.1%
  • ColarWare

Oy: 12 6.0%
  • MoonWare

Oy: 39 19.6%
  • Pekz

Oy: 15 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    199
Hocam aimbot kimler kullandı kimler sc4m yedi kimler bana yakalandı bunların bilgisi benim için çok önemli boşa para kaybetmek istemem ve burda kişilere de yararlı olur diye düşünüyorum.

Moonware yazılım anlamında sıkıntısız fakat rat muhabbetleri geçiyordu doğruluğu tartışılır. Şuan bana yakalanmış durumda ud olduğu zaman rat olmadığını düşünüyorsan alınabilir performans anlamında tatmin edici.

cyborg videolarında falan stabil çalışmıyor gibi geldi bana tavsiye etmiyorum
stabilden kastınız nedir ben videoları bi kaç kez inceledim ancak bana diğer hilelerden daha kaliteli geldi ve desteğe de 10/10 cevap veriyorlar sabaha karşı 5:05 civarında bana çok destek oldular.

Hocam aimbot kimler kullandı kimler sc4m yedi kimler bana yakalandı bunların bilgisi benim için çok önemli boşa para kaybetmek istemem ve burda kişilere de yararlı olur diye düşünüyorum.
kral bunun için @PLEISTOCENE hocamın valorant için sc4mmer ve güvenilir olarak bilgilendirmeli bir konusu var zaten onun için söylemiştim ama tabii ki açın önceden info almak ayrı bir olay

stabilden kastınız nedir ben videoları bi kaç kez inceledim ancak bana diğer hilelerden daha kaliteli geldi ve desteğe de 10/10 cevap veriyorlar sabaha karşı 5:05 civarında bana çok destek oldular.
4 saniyedeki vuruşa bakarsan sabit duran bota bile düzgün bir şekilde gitmiyor mermiler daha önce hangarscriptin aimbotunu ve moonware kullandım hiçbirinde sabit duran bota mermi kaçırmıyordu ayarlardan kaynaklı da olabilir bilmiyorum ama çok kaliteli bir hissiyatı var gibi gelmedi bana ben de almayı düşünüyordum cyborg paylaştıkları videolardan sonra vazgeçtim

4 saniyedeki vuruşa bakarsan sabit duran bota bile düzgün bir şekilde gitmiyor mermiler daha önce hangarscriptin aimbotunu ve moonware kullandım hiçbirinde sabit duran bota mermi kaçırmıyordu ayarlardan kaynaklı da olabilir bilmiyorum ama çok kaliteli bir hissiyatı var gibi gelmedi bana ben de almayı düşünüyordum cyborg paylaştıkları videolardan sonra vazgeçtim

Videoyu çeken arkadaş Aimbotu left Click yani ateş etme tuşuna atadı. Bazı kullanıcılar o şekilde kullanmayı seviyor. Biz videoların üstünde resmi video olmadığını belirtmiştik.
Resmi videolara erişmek için link.

Son düzenleme:
Valla ben moonware kullandım 1 haftada ban yedim + olarak discordlarından'da ban yedim kabullenemiyolar leş bir hile olduklarını :D banım kalktığında away veya cyborg denemeyi düşünüyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt