Noldu ?cyborg İFÖQŞDSÇQŞDSÇQŞDÖQŞDÖQŞSÇALDÖQLDÖQŞDÖQŞÖDLQSÖŞQÇDPQÇDŞQÖDŞQÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖDŞWDÖWŞÇDŞWŞSŞA
Noldu ?cyborg İFÖQŞDSÇQŞDSÇQŞDÖQŞDÖQŞSÇALDÖQLDÖQŞDÖQŞÖDLQSÖŞQÇDPQÇDŞQÖDŞQÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖDŞWDÖWŞÇDŞWŞSŞA
Puhahahahhahahamoonware
Patlayan kadar iyiydimoonware
normal üyenin demesi ayrı bi komik senin gibi düşük seviyelilerin gülmesini takmıyorumPuhahahahhahaha
Patlayan kadar iyiydi
Pekinormal üyenin demesi ayrı bi komik senin gibi düşük seviyelilerin gülmesini takmıyorum
normal üyenin demesi ayrı bi komik senin gibi düşük seviyelilerin gülmesini takmıyor
normal üyenin demesi ayrı bi komik senin gibi düşük seviyelilerin gülmesini takmıyor
Ban dalgası der susarım aganormal üyenin demesi ayrı bi komik senin gibi düşük seviyelilerin gülmesini takmıyorum
?cyborg İFÖQŞDSÇQŞDSÇQŞDÖQŞDÖQŞSÇALDÖQLDÖQŞDÖQŞÖDLQSÖŞQÇDPQÇDŞQÖDŞQÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖDŞWDÖWŞÇDŞWŞSŞA
İlk başta moonware almayı düşünüyorum bu dalga muhabbeti filan fistan oldu moonware den memnun musun ve ya memnunmuydun ? (Oy Olarak Ekledim.)Sahsi dusuncelerim..Away,moonware ve ninja kullanan biri olarak soyluyorum..(gerci listede moon yok ama.)
Bu sitede kullandigim en iyi colirbot kesinlikle ninjaware..Yani aslinda ninjaya colorbot demek istemiyorum kendini cok fazla asmis bir hile..keske keske banlatmasaydi..Zaten cok fazla iyi olmasi tespit edilmesine kapi aciyor diye bilirim..Suan nasil bilmiyorum ama zamaninda 3 defa kullandim 3 de de ban yedim..
Away kullandim..1 haftalik satin aldim 3 defa cracklendi,2 defa guncellendi,en son suremde eklenmedi..Destek ekibi cok iyi degil fantasy'i awaydan once tanimama ragmen bu yorumu yapiyorum..hic beklemedim destekleri kotu botda 10 uzerinden 5 uzaga kitlenmede filan sorun yasiyordu..
Moon ninjwadan sonra en iyisiydi ama maalesef zaten listende yok malum nedenlerden dolayi.
Cyborg bilmiyorum kullanmadim.
KENDI DUSUNCELERIM KIMSEYI BALTALAMIYORUM.
Hocam sen sadece aimbot mu istiyorsun espde istiyor musun??
İlk başta moonware almayı düşünüyorum bu dalga muhabbeti filan fistan oldu moonware den memnun musun ve ya memnunmuydun ? (Oy Olarak Ekledim.)
listeye pekz de eklendi
Pardon görmedim legit aimiHocam sen sadece aimbot mu istiyorsun espde istiyor musun?
Pekz nasıl hocam ?Sana şöyle söyliyim birkere colorware ninjaware alma parana yazık away veya moon da alma önermem away 2de bir Crâck yiyor ban attırıyor moondada ban sorunu var paran boşa gider. Bence Cyborg al kafan rahat olur