4 hilenin arasında kaldım

4 Hileden hangisi ?

• -

Oy: 78 39.2%
  • away

Oy: 23 11.6%
  • NinjaWare

Oy: 32 16.1%
  • ColarWare

Oy: 12 6.0%
  • MoonWare

Oy: 39 19.6%
  • Pekz

Oy: 15 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    199
kaç maç atmışsındır rankedda ne zamandır kullanıyorsun

hangi konuda hocam

rankın nedir hocam ve ban durumu falan nasıl sürekli UD miydi bu 2 ay içinde kimse banlanmadı mı müşteri ilişkileri kullanıcı yorumları nedir biraz daha açar mısın
Dün 7 maç atmisindir rahat ama full rage attım şuan banlı değilim sabah söylerim yine

merhaba away satın aldım indirimdeyken sorunlar vs çıktı biraz fazla soru sormuş olabilirim fakat hepsini cevapladılar ilgili kişiler hileyi kullandığımda 3 maç kullandım hiç bir sorun yok düzgün çalışıyor ve gereğini yapıyor tercih sana kalmış şuanda güncellemede umarım daha çok geliştirirler kendilerini herhangi bi ban söz konusu değil benim için şuanda iyi akşamlar

merhaba away satın aldım indirimdeyken sorunlar vs çıktı biraz fazla soru sormuş olabilirim fakat hepsini cevapladılar ilgili kişiler hileyi kullandığımda 3 maç kullandım hiç bir sorun yok düzgün çalışıyor ve gereğini yapıyor tercih sana kalmış şuanda güncellemede umarım daha çok geliştirirler kendilerini herhangi bi ban söz konusu değil benim için şuanda iyi akşamlar
Yani senin tercihin kanka ama destekte cyborgte çok iyi ama tabi senin tercihin
Birde bu son ban dalgasından sonra away patlamadı mi ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cyborg İFÖQŞDSÇQŞDSÇQŞDÖQŞDÖQŞSÇALDÖQLDÖQŞDÖQŞÖDLQSÖŞQÇDPQÇDŞQÖDŞQÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖDŞWDÖWŞÇDŞWŞSŞA

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt