R7flex
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayalimde ki video
Minokk kanka şuna bi baksana
Bende onu soruyorum neden kendinize özgün bir şeyler yok basit bir eleştiri yapıyorum ha bak sen güzel cevaplar verirken ekibinde ki adam boş boş konuşuyor forumda ban yese bile pasterlık konusunda akıllanmayan kendini bir şey zanneden reflex var mesela basit bir iki eleştiriyi kaldıramayan insanlar var. Ben sana gelip her şeyiniz çalıntı leş gibi forum komple pastersınız demedim neden benzediğini sordum. Saydıklarım o foruma zimmetli değil birebir benzer şeyler olduğu için CG diye bir markanız var ise neden kendinize özgün bir şeylerinizin olup olmadığını sordum.Galiba bu tarz fikirler o forumun üzerine zimmetli. Bir başka platform sitesine Web loader yapınca alıntı veya paste oluyor sanırım. Veya konulara öneki eklemek. Veya hile statülerini anasayfaya yazmak.
Kanka şu forum kaç tane şöyle aimbot sundu piyasaya aq ayrıca adamlar niye hile yapıp sunsun ki kırıp paylaşıyorlar zaten ağzı kokan herif bile wallhack yapıp * korkusundan piyasaya sunamıyorBende onu soruyorum neden kendinize özgün bir şeyler yok basit bir eleştiri yapıyorum ha bak sen güzel cevaplar verirken ekibinde ki adam boş boş konuşuyor forumda ban yese bile pasterlık konusunda akıllanmayan kendini bir şey zanneden reflex var mesela basit bir iki eleştiriyi kaldıramayan insanlar var. Ben sana gelip her şeyiniz çalıntı leş gibi forum komple pastersınız demedim neden benzediğini sordum. Saydıklarım o foruma zimmetli değil birebir benzer şeyler olduğu için CG diye bir markanız var ise neden kendinize özgün bir şeylerinizin olup olmadığını sordum.
Ya dostum ne anlatıyorsun 2 saattir yok özgün bir şey yok, yok şu yok, kendi kendine konuşuyorsun kimden ne özenmişiz? çalışıyor tagı özenmekte piyasa da forum kalmaz. Ayrıca o tag xenforo'nun bir eklentisi diyeceğim de xenforo ne bilmezsiniz siz, o yüzden lütfen bu konuya daha fazla yazmayın.Bende onu soruyorum neden kendinize özgün bir şeyler yok basit bir eleştiri yapıyorum ha bak sen güzel cevaplar verirken ekibinde ki adam boş boş konuşuyor forumda ban yese bile pasterlık konusunda akıllanmayan kendini bir şey zanneden reflex var mesela basit bir iki eleştiriyi kaldıramayan insanlar var. Ben sana gelip her şeyiniz çalıntı leş gibi forum komple pastersınız demedim neden benzediğini sordum. Saydıklarım o foruma zimmetli değil birebir benzer şeyler olduğu için CG diye bir markanız var ise neden kendinize özgün bir şeylerinizin olup olmadığını sordum.
neden herşeyde timer kullandıgını anlamadım LFInput clasından sanırım tuş atamaları bazen gecikmeli oluyor onlarada bakmamız lazım belki biraz düzeltip paylaşabiliriz ama suan baska projelerde var bakalım zamanla artıkBu arada direkt unpack ettiysen src paylaşta millet değiştirip kullansın daha uzun götürür böyle fazla gitmez @ExposerMonke31
Kanka src paylaş millet kullansın boşu boşuna banlattırma milleti amkneden herşeyde timer kullandıgını anlamadım LFInput clasından sanırım tuş atamaları bazen gecikmeli oluyor onlarada bakmamız lazım belki biraz düzeltip paylaşabiliriz ama suan baska projelerde var bakalım zamanla artık
LFInput u sadece leftclick için kullanıyordum kankaneden herşeyde timer kullandıgını anlamadım LFInput clasından sanırım tuş atamaları bazen gecikmeli oluyor onlarada bakmamız lazım belki biraz düzeltip paylaşabiliriz ama suan baska projelerde var bakalım zamanla artık
LAN YENİ BUİLD AT HİLE UD OLUCAK ZATEN NİYE UZATTINKanka src paylaş millet kullansın boşu boşuna banlattırma milleti amk
LFInput u sadece leftclick için kullanıyordum kanka
Abi facebok calabiliyon muneden herşeyde timer kullandıgını anlamadım LFInput clasından sanırım tuş atamaları bazen gecikmeli oluyor onlarada bakmamız lazım belki biraz düzeltip paylaşabiliriz ama suan baska projelerde var bakalım zamanla artık
Ben L3G'ye cevap veriyorum sana giren çıkan bir şey yok takmışsın bi çalışıyor tagına örnek verdim diye bilgisiz cahil mi oluyorum vay be.. Kanka Allah aşkına basit bir iki kelam cümle söyledim köpek gibi havlama ya gerçekten o adam bana düzgünce cevap veriyor sen niye konuyu üstüne alıyorsunYa dostum ne anlatıyorsun 2 saattir yok özgün bir şey yok, yok şu yok, kendi kendine konuşuyorsun kimden ne özenmişiz? çalışıyor tagı özenmekte piyasa da forum kalmaz. Ayrıca o tag xenforo'nun bir eklentisi diyeceğim de xenforo ne bilmezsiniz siz, o yüzden lütfen bu konuya daha fazla yazmayın.