Zahura Lite Crâcked | Aimbot / RCS

Eline ulaşmamış değil mod onayından geçerken kontrol etmediğin hileler vardır bari mh gibi forum tasarlamak yerine özgün olsanız kendiniz kodlasanız daha iyi olmaz mı canım :coolstory:
Forumun neresi ismini verdiğin foruma benziyor veya neresi oradan alıntı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
  • Haha
Tepkiler: L3G
@RoseClass yanlış anlama ama aimbot mükemmel.
Kardeşim boşunamı konuşuyoruz amk :D Cgnin ekmeğinide yedim kimin kırdığınıda az çok tahmin ediyorum elimde sadece 15Kdan fazla nakit para var bi o kadarda hesapta var dt olmasını bekleyip o sırada parayı yedikten sonra müşterilerin hepsine yeni sürümü dağıtıp cg piyasasından çekileceğim :D

mhde satış alanı yok ağlayabilirsin biz daha özgünüz ::ahahwomen::
Kanka emin ol çoğu mesajını okudum çok toxic'sin fikir beyan eden adama bile laf atıyorsun tamam en iyi coder sen ol ama yazdıklarına daha fazla cevap vermem vaktime değmezsin.

Forumun neresi ismini verdiğin foruma benziyor veya neresi oradan alıntı
Neresi mi? Loader? Hack Center? CheatUI? Hack Status? Çalışıyor Tag? vs. diye daha gidiyor bu benzemiyor mu sence?

Kardeşim boşunamı konuşuyoruz amk :D Cgnin ekmeğinide yedim kimin kırdığınıda az çok tahmin ediyorum elimde sadece 15Kdan fazla nakit para var bi o kadarda hesapta var dt olmasını bekleyip bunlarıda yedikten sonra müşterilerin hepsine yeni sürümü dağıtıp cg piyasasından çekileceğim :D
satmaya devam edecek misin? yakında almayı planlıyorum

Kanka emin ol çoğu mesajını okudum çok toxic'sin fikir beyan eden adama bile laf atıyorsun tamam en iyi coder sen ol ama yazdıklarına daha fazla cevap vermem vaktime değmezsin.

Neresi mi? Loader? Hack Center? CheatUI? Hack Status? Çalışıyor Tag? vs. diye daha gidiyor bu benzemiyor mu sence?
Şey xenforo kullanıyoz onuda onlardan çaldık tabi efendim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt