Zahura Lite Crâcked | Aimbot / RCS

Bende onu soruyorum neden kendinize özgün bir şeyler yok basit bir eleştiri yapıyorum ha bak sen güzel cevaplar verirken ekibinde ki adam boş boş konuşuyor forumda ban yese bile pasterlık konusunda akıllanmayan kendini bir şey zanneden reflex var mesela basit bir iki eleştiriyi kaldıramayan insanlar var. Ben sana gelip her şeyiniz çalıntı leş gibi forum komple pastersınız demedim neden benzediğini sordum. Saydıklarım o foruma zimmetli değil birebir benzer şeyler olduğu için CG diye bir markanız var ise neden kendinize özgün bir şeylerinizin olup olmadığını sordum.
Chrome gibi düşünün chrome bir tarayıcıdır, Operada bir tarayıcıdır ikisinin de çalışma mantığı fikri aynıdır değil mi? Chrome bir tarayıcı görevi gören bir uygulamadır operada tarayıcı görevi gören bir uygulamadır. Chrome gidiyo uygulamasına arama kutucuğu koyuyor bu kutucuk internet üzerinde yazılan terimleri aramanı bulmanı sağlıyor degil mi? aynı fikir, kafa, operada da yok mu? Gidip operada aynı fikiri düşünüyor yapıyor burada özgünlük bir durum yok kısaca, fikirler ortak, çalışma prensibleri ortak.

Zaten adamın paraya ihtiyacı yoktu kazancı iyi bir kaç güne fix yer keyfini sürün :catscream:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt