Zahura Lite Crâcked | Aimbot / RCS

Bu arada direkt unpack ettiysen src paylaşta millet değiştirip kullansın daha uzun götürür böyle fazla gitmez @ExposerMonke31

Arkadaşlar bu eforu mesaiyi paste hileler için de gösterin hak eden para kazansın ? :D

Kanka emin ol çoğu mesajını okudum çok toxic'sin fikir beyan eden adama bile laf atıyorsun tamam en iyi coder sen ol ama yazdıklarına daha fazla cevap vermem vaktime değmezsin.

Neresi mi? Loader? Hack Center? CheatUI? Hack Status? Çalışıyor Tag? vs. diye daha gidiyor bu benzemiyor mu sence?
Galiba bu tarz fikirler o forumun üzerine zimmetli. Bir başka platform sitesine Web loader yapınca alıntı veya paste oluyor sanırım. Veya konulara öneki eklemek. Veya hile statülerini anasayfaya yazmak.

Ya kanka dilediğiniz kadar banlayabilirsiniz yüzsüz gibi gelip yan hesap açmam fikir beyan ediyorum eleştiri yapıyorum kaide'ye al alma size kalmış.
Çalışıyor tagını mh den çaldığımızı iddia eden herifsin senin fikirlerin önemsiz, kafana göre takıl kimse banlamaz seni.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ya kanka dilediğiniz kadar banlayabilirsiniz yüzsüz gibi gelip yan hesap açmam fikir beyan ediyorum eleştiri yapıyorum kaide'ye al alma size kalmış.
loser polemik çıkartıcı 31
hikaye:
bu gün sabah bir çocuk geldi free hile dileniyor her winverde çalışan lan niye verim diyor yok üni sınavına gircem bu yıl diyor bende s1ktir git çalış felan diyom sonra anama sövmeye başladı
sonra yengesine hafriyat kamyonuyla çarptım olay kapandı iyi günler.

--drama

Galiba bu tarz fikirler o forumun üzerine zimmetli. Bir başka platform sitesine Web loader yapınca alıntı veya paste oluyor sanırım. Veya konulara öneki eklemek. Veya hile statülerini anasayfaya yazmak.
Hocam zaten bu hilenin Crâck yiyeceğini x0se dosyayı isteyince anladım bence yorumları kapat millet burda birbirini yemek yerine taşşaklı aimbotumun keyfini çıkarsın :D Minokk bu işin hakkını veriyor.

Hocam zaten bu hilenin Crâck yiyeceğini x0se dosyayı isteyince anladım bence yorumları kapat millet burda birbirini yemek yerine taşşaklı aimbotumun keyfini çıkarsın :D
DGDLeM8WAAA4l9Q.jpg

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt