öyle birşey demedim, satmayı bırakıp sadece önceden satın alanlarla mı ilgileneceksin diye sordum.Ben blastmıyım kanka
Ya kanka dilediğiniz kadar banlayabilirsiniz yüzsüz gibi gelip yan hesap açmam fikir beyan ediyorum eleştiri yapıyorum kaide'ye al alma size kalmış.Şey xenforo kullanıyoz onuda onlardan çaldık tabi efendim
Galiba bu tarz fikirler o forumun üzerine zimmetli. Bir başka platform sitesine Web loader yapınca alıntı veya paste oluyor sanırım. Veya konulara öneki eklemek. Veya hile statülerini anasayfaya yazmak.Kanka emin ol çoğu mesajını okudum çok toxic'sin fikir beyan eden adama bile laf atıyorsun tamam en iyi coder sen ol ama yazdıklarına daha fazla cevap vermem vaktime değmezsin.
Neresi mi? Loader? Hack Center? CheatUI? Hack Status? Çalışıyor Tag? vs. diye daha gidiyor bu benzemiyor mu sence?
Çalışıyor tagını mh den çaldığımızı iddia eden herifsin senin fikirlerin önemsiz, kafana göre takıl kimse banlamaz seni.Ya kanka dilediğiniz kadar banlayabilirsiniz yüzsüz gibi gelip yan hesap açmam fikir beyan ediyorum eleştiri yapıyorum kaide'ye al alma size kalmış.
loser polemik çıkartıcı 31Ya kanka dilediğiniz kadar banlayabilirsiniz yüzsüz gibi gelip yan hesap açmam fikir beyan ediyorum eleştiri yapıyorum kaide'ye al alma size kalmış.
Hocam zaten bu hilenin Crâck yiyeceğini x0se dosyayı isteyince anladım bence yorumları kapat millet burda birbirini yemek yerine taşşaklı aimbotumun keyfini çıkarsın Minokk bu işin hakkını veriyor.Galiba bu tarz fikirler o forumun üzerine zimmetli. Bir başka platform sitesine Web loader yapınca alıntı veya paste oluyor sanırım. Veya konulara öneki eklemek. Veya hile statülerini anasayfaya yazmak.
Hocam zaten bu hilenin Crâck yiyeceğini x0se dosyayı isteyince anladım bence yorumları kapat millet burda birbirini yemek yerine taşşaklı aimbotumun keyfini çıkarsın