3 güne dt olur zaten seninki ud kalsın bariHemen bir method değişikliği yapıp yoluma devam ediyorum
Kanka bekliyordum gittiği yere kadar diyordum zaten
3 güne dt olur zaten seninki ud kalsın bariHemen bir method değişikliği yapıp yoluma devam ediyorum
Kanka bekliyordum gittiği yere kadar diyordum zaten
hoşuma giderse orjinalini satın alırımKolay kolay böyle hile bulamazsınız hayrını görün beyler çok taşşak kokan bi aimbot bu arada
Gitmeme ihtimali yok aq belkide şu forumun gördüğü en sağlam aimbotlardandır şu aimbota alışıpta radiye kasamayacak adam yokhoşuma giderse orjinalini satın alırım
aimbot için stabil ayar istesem ayıp olur muGitmeme ihtimali yok aq belkide şu forumun gördüğü en sağlam aimbotlardandır şu aimbota alışıpta radiye kasamayacak adam yok
Kardeşim ince ayar lazım sen çekeceksin gir bi bak zır cahil değilsen yaparsın ayaraimbot için stabil ayar istesem ayıp olur mu
Satış yapan kişi açıklarını fark edip daha da geliştirebilir, Crâck yememek istiyorsa satış yapılmaması lazım o zaman.Madem satılan her hileyi kırıyorsunuz paste vs. O zaman bu forumda neden satış bölümü var kıramadığınız hile ile uğraşmayıp emeği ile satan adamın hilesi ile niye uğraşıyorsunuz?