XTazy
Silver Üye
Bu moderatörlerin işi ne acaba? Adam aktif olmasına rağmen bunların hiçbirine dikkat bile etmiyor. Aktif olup tam olarak ne yapıyorlar? Boş boş ana sayfaya mı bakıyorlar?
Yanlış kategoriye açılan konular (Sadece "Valorant Hile & Hack" Kategorisi);
Bu sorun sadece "Valorant Hile & Hack" kategorisinde olmuyor "Minecraft Hile & Hack" kategorisinde bile bir sürü yanlış konu var.
konu yanlış yerde olabilir sry
(düzenleme):Bütün çözünürlükleri ve pencere modlarını denedim hepsinde aynı problem oyuncu espsi yanlış gözüküyor
"Minecraft Hile & Hack"
kullanabilirsiniz
Yanlış kategoriye açılan konular (Sadece "Valorant Hile & Hack" Kategorisi);
Bu sorun sadece "Valorant Hile & Hack" kategorisinde olmuyor "Minecraft Hile & Hack" kategorisinde bile bir sürü yanlış konu var.
Does anyone know how to fix this?
[06:14:29.852] [GW] POST eu.vg.ac.pvp.net region=eu action=3(AUTH) envelope=3305B
[06:14:29.853] [SRV] SESSION_AUTH_OK session=dd1897c1 gw_envelope=3305B
[06:14:29.853] [SRV] client exception: server recv closed
[06:14:29.853] [SRV] connection closed session=dd1897c1 (session stays)
[06:14:30.028] [STATUS] Session active - you can queue
[06:14:30.029] [STATUS] Session validated. Vanguard bypass active.
[06:14:30.034] [GW] Send/recv failed err=12175
[06:14:30.152] [PIPE][COMPAT] injected type 9 session-auth written=40/40
[06:14:31.042] [GW] POST eu.vg.ac.pvp.net region=eu...
[06:14:29.852] [GW] POST eu.vg.ac.pvp.net region=eu action=3(AUTH) envelope=3305B
[06:14:29.853] [SRV] SESSION_AUTH_OK session=dd1897c1 gw_envelope=3305B
[06:14:29.853] [SRV] client exception: server recv closed
[06:14:29.853] [SRV] connection closed session=dd1897c1 (session stays)
[06:14:30.028] [STATUS] Session active - you can queue
[06:14:30.029] [STATUS] Session validated. Vanguard bypass active.
[06:14:30.034] [GW] Send/recv failed err=12175
[06:14:30.152] [PIPE][COMPAT] injected type 9 session-auth written=40/40
[06:14:31.042] [GW] POST eu.vg.ac.pvp.net region=eu...
- sidboyinhell
- Cevaplar: 21
- Forum: Hile Teknik Yardım
adamın 2 tane emulatorunu denedim nedense -79 atıp atıp duruyor pc resledim ipconfig /flushdns falan yaptım düzelmedi vgc'ye up mı geldi yoksa benle alakalımı bilgisi fixi olan varmı?
(konu yanlış yer olabilir emin değilim)
(konu yanlış yer olabilir emin değilim)
- cengoxd
- Cevaplar: 17
- Forum: Valorant Hile & Hack
dll atıyom export bulanmadı diyo cert atmam lazım nasıl altıcam
- emirbaba06
- Cevaplar: 14
emu açıyom lobide hile injectliyorum maça giriyo pistol roundda menü açıyorum oyun hiç hata vermeden kapanıyor
- Ncndndm
- Cevaplar: 30
beyler boş konu olabilir bilenlerde olabilir bilmiyorum tek derdim yardımcı olmak beginin emularından kulanıyosanız 102 yerseniz bir diğerine gecin bende şuan staff emusu ve ryzer var staffla 102 yiyince ryzer acıp giriyorum temiz şekilde bitiyor iyi oyunlar
- erenkral2
- Cevaplar: 18
herkese merhaba dvn source ile hile yapmak kendim için hile yapıyorum ama cs skinlerini yapamıyorum bide pakalrı nası yapıcam bilmiyorum yardım edebilcek birisi varsa çok iyi olur iyi günler
- ekko1312
- Cevaplar: 2
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
konu yanlış yerde olabilir sry
(düzenleme):Bütün çözünürlükleri ve pencere modlarını denedim hepsinde aynı problem oyuncu espsi yanlış gözüküyor
- efecaneq
- Cevaplar: 8
menüde çalışıyor istediğimi takuıyorum oyundayken eskdien crash atıyordu biraz kurcaladım şuan atmıyor ama oyunda skin takılı değil gözükmüyor
- Aleryon
- Cevaplar: 19
Merhaba arkadaşlar öncelikle valorantta legit oynayıp en azından 10 lvl görmek istiom bu yuzden forumda free emu ve önerdiğiniz legit hile varmıe xternal internal farketmez varmı ve ayarlarım nasıl olmalı malmısın diyecekler olcakdır ama umarım 1-2 kişi yardımıc olur amacım uzun süre keyif alarka legit götürmek napabilirim hangi emu hangi hile nasıl ayarlar
- lexusq
- Cevaplar: 12
Hey friends I have valo emu src I want to use it for league too how can i do that ?
- LolaKala
- Cevaplar: 0
exe yapıyom dll yapamıyom hook bulunamadı hatası veriyor
- dragox11111
- Cevaplar: 50
Task yanıtları hakkında bilgi verebilirseniz valla çok mutlu olurum vermezseniz de canınız sagolsun
- theInfamous
- Cevaplar: 3
HESAP GEN OLAN ATABİLİRMİ CANLAR
- emirbaba06
- Cevaplar: 6
- Forum: Hile & Hack Istekleri
offsetler lazım hile yazıyorum
- farukyt2002
bir projeyi derliyorum hookloader hook kurulumu başarısız hatası alıyorum valorantta fakat ai'dan imza bastım sağ tık özellikler yaptığımdada görüyorum nasıl düzeltirim bu sorunu bilgisi olan varsa çok iyi olur
yanlış yere açmış olabilirim çok bilmiyorum :V
yanlış yere açmış olabilirim çok bilmiyorum :V
- cengoxd
- #valorant #yardım
- Cevaplar: 7
Valorantta media olmak istiyorum hileler icin ama duzgun bilindik bir yer ariyorum
- hubsmedia
- Cevaplar: 15
- Forum: Genel & Off Topic
Valorantta media olmak istiyorum hileler icin ama duzgun bilindik bir yer ariyorum
- hubsmedia
- Forum: CheatGlobal Çöplüğü
DİSCORDDAN FORUMDA KULLANILAN HİLELERİ CFG ARAMAKTA ZORLANANLARA CFG YAPIYIM YANLIZCA FORUMDAKİ HİLELERE YAPARIM VİSUALLI FLN
DC:0df3
DC:0df3
- NamazvaktiPro
- Cevaplar: 12
Merhaba valorantta emumu açıyorum hileyi injectliyorum menğ gelince fps 4 e düşüyor dün hiç böyle olmuyordu kullandığım hile staffbesting
- Ncndndm
- Cevaplar: 26
copy paste yaptıgımda 6J22ZbtU5uzQMs3BvzcstZG6PvdanucZgeQ8J1Z5z5RV full bunu yapıstırıyor sebebını bılen var mı
yenı bır antıvırus ındırdıgımde dırekt uygulamayı kapatıyor bır dw
yenı bır antıvırus ındırdıgımde dırekt uygulamayı kapatıyor bır dw
- yamauha
- Cevaplar: 7
Arkadaşlar merhaba colorbot bayadir kullanıyorum ban yemiştim banım acildi sizce safe colorbot ayarı ne olmalı ve bildiğiniz bir colorbot var mı ai olmayacak colorbot olacak teşekkürler şimdiden
- bypasha
- Cevaplar: 10
format attım gitti la
- cengoxd
- #emulator #loader #valorant
Valorantta VAN 102 hatası alıyorum nasıl fixleyebilirim bilen varmı?
- lidyaw1
- teknik destek
- Cevaplar: 17
40mb up geldi bunu söylemek için açtım konuyu 
- DARKDEATH
valla bulamadım baktımda elinde olan varsa atarsa mennun olurum en iyi paster ben olucam dvn editlicem 
- cengoxd
guys who has latest offsets
- oilaxf3581e
- Cevaplar: 4
sıklıdım boş vaktimde oynarım bilen varsa cevap bekliyorum
- DARKDEATH
- Forum: Minecraft Hile & Hack
2 aydır sonoyuncuya yan hesaplardan girince 5 dakika sonra ban atıyor 4 kez modem resetledim ip değişiyor 2 kez format attım spooferlar denedim windows key değiş diyorlar windows key yok pcde ne yapmam gerek imkanı yoksa bırakıcam artık
- cucumber3131
- ban craftise minecaft sonoyuncu
- Cevaplar: 20
kanka github hesabı ac tempomaille sonra kirodan githubla girKiroda hakkım bitiyor artık hesapta kalmadı napabilirim yardım edin antigravityde hile geliştiremem diyor jail break lazım yada kiro lazım be
yardımcı olcak varmı
Clientsiz giriş Yöntemini Buldum Fakat Kırdırtamıyorum Game.jarın içindeki classlara erişmem lazım
- muhammedcu
- sonoyunchecker sonoyuncu sonoyuncuhile
- Cevaplar: 25
Astra Client De Hitbox Genişletme ekledim fakat ban yiyorum 2nci adamı kesince hep
- XqRexRex
- Cevaplar: 5
Boklu Astra Clienti geliştirinler atsın la
- wdadadSD
- Cevaplar: 22
çok zor bir şeymiş asla bulamazsın
arkadaslar cave finder dışında xray sourcesi olan varsa paylaşabilirmi,paylaşırsanız cok mutesekkir olurum
- supremepoloo
Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı
- XqRexRex
- Cevaplar: 4
killaura tek hite banlatıyordur tahminimce titanyumda
SonOyuncuda Güncel Banlatmayan Reach/Hitbox modülü veya methodu olan varmı, bildiğim kadarıyla şuanda aktif olan çoğu reach/hitbox tek hite banlatıyor titte veya the pitte
- dadadadass
- Cevaplar: 26
Dostlar hile yapmak istiyorum anlayan bilgili biri varmı yardımcı olacak çok istiyorum beraber yaparız isterseniz biri anlatsın yardım etsin lutfen memory olur jvim olur
- wdadadSD
- Cevaplar: 13
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kullanabilirsiniz
forumdaki java hileleri calisiyor mu deneyen biri soyleyebilir mi
- Mirza1337
- Cevaplar: 9
sonoyuncu tit farm botu olan varsa atabilirmi
- messo3122
Arkadaşlar sonoyuncuda hesap generetor lazım oto hesap olusturucu hani bi gmail hilesi varya ö[email protected] diye bi hesabınız var öenek veriyom örnek+15@gmail .com diye sınırsız hesap açabiliyordunuz ama galibe fixlenmil hesap generetor vercek varmı çok lazım
- wdadadSD
- Cevaplar: 25
Sonoyuncuda Hile yapmaktan anlayan dm Ortak hile çıkarırız az çok anlıyorum ama ortak arkadaşım yok anlayan varsa gelsin deneyelim
- wdadadSD
- Cevaplar: 104
Son düzenleme: