X XqRexRex Platinum Üye Katılım 11 May 2025 Mesajlar 209 Beğeniler 7 Salı saat 15:33'de #1 Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı
Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı
N namebakak1337 Yeni Üye Katılım 4 Ocak 2026 Mesajlar 16 Beğeniler 0 Salı saat 15:35'de #2 h XqRexRex' Alıntı: Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı Genişletmek için tıkla ... hesap çöp dostum
h XqRexRex' Alıntı: Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı Genişletmek için tıkla ... hesap çöp dostum
M maritssas Yeni Üye Katılım 30 Haz 2026 Mesajlar 6 Beğeniler 0 Salı saat 17:49'de #3 n XqRexRex' Alıntı: Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı Genişletmek için tıkla ... yüksek olasılıkla lc vs denedin diye düşünüyorum başka bir hesapla girip bir dene
n XqRexRex' Alıntı: Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı Genişletmek için tıkla ... yüksek olasılıkla lc vs denedin diye düşünüyorum başka bir hesapla girip bir dene
babapiro2222222 Diamond Üye Katılım 30 Haz 2024 Mesajlar 605 Beğeniler 48 Salı saat 17:53'de #4 XqRexRex' Alıntı: Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı Genişletmek için tıkla ... başka hesap kullan
XqRexRex' Alıntı: Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı Genişletmek için tıkla ... başka hesap kullan
N namebakak1337 Yeni Üye Katılım 4 Ocak 2026 Mesajlar 16 Beğeniler 0 Bugün 05:43 #5 XqRexRex' Alıntı: Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı Genişletmek için tıkla ... hesap çöp
XqRexRex' Alıntı: Sonoyuncuda Sunucuya Bağlanırken bir hata oluştu oyunu kapatıp açın diyor ama her seferinde dosyalarıda sildim yenidende başlattım olmadı Genişletmek için tıkla ... hesap çöp