bende wiewmodelchanger chams unlock all tam workte veresim yok bulana kadar anam ağladı formda bulursunmenüde çalışıyor istediğimi takuıyorum oyundayken eskdien crash atıyordu biraz kurcaladım şuan atmıyor ama oyunda skin takılı değil gözükmüyor
ai dan yardım alarak fixle istersen offsetleri var veya srclerde var hem menüde hem oyudna çalışan zaten güzel ai'ya prompt verirsen tekde yapar diye düşünüyorummenüde çalışıyor istediğimi takuıyorum oyundayken eskdien crash atıyordu biraz kurcaladım şuan atmıyor ama oyunda skin takılı değil gözükmüyor
peki sorun offsetle mi alakalı çünkü lobide sağlam maca girince / poligona crash yiyorumbende wiewmodelchanger chams unlock all tam workte veresim yok bulana kadar anam ağladı formda bulursun
troll musun mkes emeğine sağlık yararlı konu
bitane offsett sitesinden aldım crash attırıyo onu fixlettim zatenai dan yardım alarak fixle istersen offsetleri var veya srclerde var hem menüde hem oyudna çalışan zaten güzel ai'ya prompt verirsen tekde yapar diye düşünüyorum
ai ya onu fixlettim bende bu sefer oyundada gelmedipeki sorun offsetle mi alakalı çünkü lobide sağlam maca girince / poligona crash yiyorum
weçsın ama lobide skinler geliyoroffset