Sonoyuncu - Game.jar ı kırabilen varmı beyler

muhammedcu

Bronz Üye
Clientsiz giriş Yöntemini Buldum Fakat Kırdırtamıyorum Game.jarın içindeki classlara erişmem lazım

clientsiz giriş yöntemini clientteki sınıflara bakmadan nasıl çözmüş olabilirsin anlayamadım açıklar mısın biraz daha

claud 20x e mcp bağladım bir kaçtane analiz yaptırdım bana game.jarıda kırabileceğini söyledi ama aşırı uzun sürüp token bitsin istemedim direkt game.jarda birşey söyledi ona ulaşabilirsem clientsiz giriş çok basit

claud 20x e mcp bağladım bir kaçtane analiz yaptırdım bana game.jarıda kırabileceğini söyledi ama aşırı uzun sürüp token bitsin istemedim direkt game.jarda birşey söyledi ona ulaşabilirsem clientsiz giriş çok basit
söylediğin doğruysa yardım edebilirim

HAHSHAHSUWUSİWİSJWJAHWHAHAHWH YA KRAL Bİ SİKTİR GİT AMKK

sanırım ROKQWKOROK WAROKPAWKOPR AW game.jarı versin bana ona 2 3 farklı method vereyim

zaten şuan methodu bilen devler var ve herkesin tanıdığı isimler özellik sonoyuncu craftrise hile camiası için fakat onlarda anlatmıyor private takılıyorlar

sanırım ROKQWKOROK WAROKPAWKOPR AW game.jarı versin bana ona 2 3 farklı method vereyim

zaten şuan methodu bilen devler var ve herkesin tanıdığı isimler özellik sonoyuncu craftrise hile camiası için fakat onlarda anlatmıyor private takılıyorlar
method karşılığı game.jar mı diyosun yani

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Geri
    Üst Alt