muhammedcu
Bronz Üye
Clientsiz giriş Yöntemini Buldum Fakat Kırdırtamıyorum Game.jarın içindeki classlara erişmem lazım
forumda varda bulamadım, var ama kırılmış jarClientsiz giriş Yöntemini Buldum Fakat Kırdırtamıyorum Game.jarın içindeki classlara erişmem lazım
söylediğin doğruysa yardım edebilirimclaud 20x e mcp bağladım bir kaçtane analiz yaptırdım bana game.jarıda kırabileceğini söyledi ama aşırı uzun sürüp token bitsin istemedim direkt game.jarda birşey söyledi ona ulaşabilirsem clientsiz giriş çok basit
HAHSHAHSUWUSİWİSJWJAHWHAHAHWH YA KRAL Bİ SİKTİR GİT AMKKclaud 20x e mcp bağladım bir kaçtane analiz yaptırdım bana game.jarıda kırabileceğini söyledi ama aşırı uzun sürüp token bitsin istemedim direkt game.jarda birşey söyledi ona ulaşabilirsem clientsiz giriş çok basit
sanırım methodu istiyormethodu soyle anayin amini sikeyim
method karşılığı game.jar mı diyosun yanisanırım ROKQWKOROK WAROKPAWKOPR AW game.jarı versin bana ona 2 3 farklı method vereyim
zaten şuan methodu bilen devler var ve herkesin tanıdığı isimler özellik sonoyuncu craftrise hile camiası için fakat onlarda anlatmıyor private takılıyorlar