Vista Spoofer HK

Tarafsızca İnceleme:

1. Vista'nın İddiası: Vista, Dell cihazlarda spoofer’ın çalışmadığını ve denemenin gereksiz olduğunu belirtmiş. Bunun üzerine, farklı bir spoofer denenmesi önerilmiş ve siz de bu görüşe katılmışsınız.
  2. Deneme ve Sonuç: Spoofer denenmiş ve çalışmadığı görülmüş. Ardından iade işleminiz hızlıca yapılmış. Bu durumda konunun uzatılması gereksiz görünüyor.
  3. Değerlendirme: Bu durum, Vista ve ekibini olumsuz göstermek yerine tam tersine, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve hızlı çözüm sunduklarını gösteriyor. Bu yaklaşımla, “Evet, çalışmamış ama bakın iade işlemi hemen yapılmış; güvenilir insanlar” dedirtir.
  4. Sonuç: Durumu tamamen objektif olarak değerlendirdiğimde, bu olayda Vista’nın haklı olduğunu düşünüyorum.
Not : caneryde vistada konu sahibide arkadaşlarım. sadece konuya göz attım yorumumu ekledim olayı detayı bilmiyorum!!!!!

Hocam bizzat kendim aldım daha demin iade talebi oluşturdum ama baya ilgilendiler ben rust için almıştım çalışmaz ise iade yapacağız dediler ve talebi açtım iademi yapıcaklar adamlar ama valorant için birçok kişiyi gördüm sesli sohbetlerinde hilesi ile oynayanları vesaire Hunter adlı arkadaş gayet de ilgili rustda çalışmadı diye ve benim isteğim üzerine de birçokkez farklı şekillerde spoof atmayı denedik yani 150 tl için benim uğraşmayacağım kadar uğraştılar fakat rust için çalışmayınca iade talebi açtım dediğim gibi

Tarafsızca İnceleme:

1. Vista'nın İddiası: Vista, Dell cihazlarda spoofer’ın çalışmadığını ve denemenin gereksiz olduğunu belirtmiş. Bunun üzerine, farklı bir spoofer denenmesi önerilmiş ve siz de bu görüşe katılmışsınız.
  2. Deneme ve Sonuç: Spoofer denenmiş ve çalışmadığı görülmüş. Ardından iade işleminiz hızlıca yapılmış. Bu durumda konunun uzatılması gereksiz görünüyor.
  3. Değerlendirme: Bu durum, Vista ve ekibini olumsuz göstermek yerine tam tersine, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve hızlı çözüm sunduklarını gösteriyor. Bu yaklaşımla, “Evet, çalışmamış ama bakın iade işlemi hemen yapılmış; güvenilir insanlar” dedirtir.
  4. Sonuç: Durumu tamamen objektif olarak değerlendirdiğimde, bu olayda Vista’nın haklı olduğunu düşünüyorum.
Not : caneryde vistada konu sahibide arkadaşlarım. sadece konuya göz attım yorumumu ekledim olayı detayı bilmiyorum!!!!!
Dell cihazlarda calısmadıgı bana soylenmedı bıos up down yapıyorrsanız sıkıntı olmaz dendi farklı bır urun tesım ettıklerınıde asla soylemedıler ben arkadaşa sorunca anladım farklı urun attıklarını iadeyide cgde konu acıcam dıyene kadar atmıyolardı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt