Riap
Gold Üye
AKSDKAKSFKSAKFKASKDSKADKASKD14kb perm spof mac changer ondan fazla eder be brom ayıptır
AKSDKAKSFKSAKFKASKDSKADKASKD14kb perm spof mac changer ondan fazla eder be brom ayıptır
Dell cihazlarda calısmadıgı bana soylenmedı bıos up down yapıyorrsanız sıkıntı olmaz dendi farklı bır urun tesım ettıklerınıde asla soylemedıler ben arkadaşa sorunca anladım farklı urun attıklarını iadeyide cgde konu acıcam dıyene kadar atmıyolardıTarafsızca İnceleme:
Not : caneryde vistada konu sahibide arkadaşlarım. sadece konuya göz attım yorumumu ekledim olayı detayı bilmiyorum!!!!!
- Vista'nın İddiası: Vista, Dell cihazlarda spoofer’ın çalışmadığını ve denemenin gereksiz olduğunu belirtmiş. Bunun üzerine, farklı bir spoofer denenmesi önerilmiş ve siz de bu görüşe katılmışsınız.
- Deneme ve Sonuç: Spoofer denenmiş ve çalışmadığı görülmüş. Ardından iade işleminiz hızlıca yapılmış. Bu durumda konunun uzatılması gereksiz görünüyor.
- Değerlendirme: Bu durum, Vista ve ekibini olumsuz göstermek yerine tam tersine, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını ve hızlı çözüm sunduklarını gösteriyor. Bu yaklaşımla, “Evet, çalışmamış ama bakın iade işlemi hemen yapılmış; güvenilir insanlar” dedirtir.
- Sonuç: Durumu tamamen objektif olarak değerlendirdiğimde, bu olayda Vista’nın haklı olduğunu düşünüyorum.
niye yorum kasıyon dostİade geçmiş adam sonuç olarak
sence burda sorun iademi adam satın aldıgım urunu teslım etmıyorİade geçmiş adam sonuç olarak
Yorum kasmak neyime yarıcak sorunlu musun sen hacıniye yorum kasıyon dost
olay sence iadede mi? kullanıcının,adı kullanılarak aldığı ürün değilde 3 farklı ürün kullandırtmak pek normal gibi değil.İade geçmiş adam sonuç olarak
Adam sonuç da çözüm yolu sunmuş bunun nasıl olduğunun pek önemi yokolay sence iadede mi? kullanıcının,adı kullanılarak aldığı ürün değilde 3 farklı ürün kullandırtmak pek normal gibi değil.