örgütlenme dedigide 2 tane arkadaşım
örgütlenme iyimiş.
iade ettikleri için oraya acamıyorum dıye bılıyorum amaKonu şikayet konusu ise lütfen
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)
şablona göre konuyu düzenleyin konu şikayet konusu değilse yapmayabilirsiniz
Peki böyle bir durum varsa neden spooferınızın açıklamasında laptop dahil tüm anakartların çalışacağı yazıyor ?Bu kullanıcı DELL anakartina sahip oldugu icin vista spooferi yapmak yerine supportumuzun(leqira) spooferini deneme kararı aldık. Spoofer işe yaramadi ve arkadaşa iade ettik.
Arkadaşta "bana yanlış ürünü verdiniz" dedi. Vista spoofer verseydik %100 çalısmayacaktı DELL anakartında çalısmıyor. Biz iademizi ettik boş bir konu olmuş. Discordumuza gelerek FEEDBACK kanalına bakabilirsiniz iyi forumlar. Arkadaş "devlet memuru" oldugu için bilgisayarindaki bilgiler "oyunlar" silindiği içinde ekstra mülakaşaya girdi bizimle böyle müşterilere dikkat edin derim.
formu terk etBu kullanıcı DELL anakartina sahip oldugu icin vista spooferi yapmak yerine supportumuzun(leqira) spooferini deneme kararı aldık. Spoofer işe yaramadi ve arkadaşa iade ettik.
Arkadaşta "bana yanlış ürünü verdiniz" dedi. Vista spoofer verseydik %100 çalısmayacaktı DELL anakartında çalısmıyor. Biz iademizi ettik boş bir konu olmuş. Discordumuza gelerek FEEDBACK kanalına bakabilirsiniz iyi forumlar. Arkadaş "devlet memuru" oldugu için bilgisayarindaki bilgiler "oyunlar" silindiği içinde ekstra mülakaşaya girdi bizimle böyle müşterilere dikkat edin derim.
elimde cok güzel bi spoofer var denemek istersen vereyim kralDeneme tahtası gıbı ustumde 3 urun denedı ve 3 urunun ıcınde BENIM SATIN ALDIGIM ürün yok
kanka free atma ha bunu iyi paraya satarsınelimde cok güzel bi spoofer var denemek istersen vereyim kralLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Vistanın ürünle tıpa tıp aynı hakta daha ozenılmıs buna onda dırekt guı yoktuelimde cok güzel bi spoofer var denemek istersen vereyim kralLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
herkes bizim kaliteyi yakalayamıyor maalesefVistanın ürünle tıpa tıp aynı hakta daha ozenılmıs buna onda dırekt guı yoktu