Vista Spoofer HK

image.png

örgütlenme iyimiş.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Konu şikayet konusu ise lütfen

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

şablona göre konuyu düzenleyin konu şikayet konusu değilse yapmayabilirsiniz

image.png

örgütlenme iyimiş.
örgütlenme dedigide 2 tane arkadaşım :D

Konu şikayet konusu ise lütfen

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

şablona göre konuyu düzenleyin konu şikayet konusu değilse yapmayabilirsiniz
iade ettikleri için oraya acamıyorum dıye bılıyorum ama

Bu kullanıcı DELL anakartina sahip oldugu icin vista spooferi yapmak yerine supportumuzun(leqira) spooferini deneme kararı aldık. Spoofer işe yaramadi ve arkadaşa iade ettik.
Arkadaşta "bana yanlış ürünü verdiniz" dedi. Vista spoofer verseydik %100 çalısmayacaktı DELL anakartında çalısmıyor. Biz iademizi ettik boş bir konu olmuş. Discordumuza gelerek FEEDBACK kanalına bakabilirsiniz iyi forumlar. Arkadaş "devlet memuru" oldugu için bilgisayarindaki bilgiler "oyunlar" silindiği içinde ekstra mülakaşaya girdi bizimle böyle müşterilere dikkat edin derim.
Peki böyle bir durum varsa neden spooferınızın açıklamasında laptop dahil tüm anakartların çalışacağı yazıyor ?

Bu kullanıcı DELL anakartina sahip oldugu icin vista spooferi yapmak yerine supportumuzun(leqira) spooferini deneme kararı aldık. Spoofer işe yaramadi ve arkadaşa iade ettik.
Arkadaşta "bana yanlış ürünü verdiniz" dedi. Vista spoofer verseydik %100 çalısmayacaktı DELL anakartında çalısmıyor. Biz iademizi ettik boş bir konu olmuş. Discordumuza gelerek FEEDBACK kanalına bakabilirsiniz iyi forumlar. Arkadaş "devlet memuru" oldugu için bilgisayarindaki bilgiler "oyunlar" silindiği içinde ekstra mülakaşaya girdi bizimle böyle müşterilere dikkat edin derim.
formu terk et

14kb perm spof mac changer ondan fazla eder be brom ayıptır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt