Vista Spoofer HK

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Normalde ghosty tutmadıgı ıcın bu arkadaşlardada LAPTOP DAHİL TÜM ANAKARTLARDA yazısını gordugum ıcın bir hata yaptım siz yapmayın dostlar
ghosty tutar ama laptopda bios sürümleri varsa

"teslım edıp deneselerdı olmasaydı sonra bu 14kb spooferı verselerdı"

DELL'de olmadiğini biliyoruz olmayan bir şeyi neden deneyelim.

Boş 14kb spoofer onu değişik anakarti olanlarda kullanıyoruz.
Bunu yazmanız boş hocam. Arkadaş ürün seçiyor ürünü seçerken açıklamayı okuyupta seçiyor. Siz pazarınıza eklediğiniz ürünü müşteriye temin etmek zorundasınız.

Bunu yazmanız boş hocam. Arkadaş ürün seçiyor ürünü seçerken açıklamayı okuyupta seçiyor. Siz pazarınıza eklediğiniz ürünü müşteriye temin etmek zorundasınız.
Deneme tahtası gıbı ustumde 3 urun denedı ve 3 urunun ıcınde BENIM SATIN ALDIGIM ürün yok :D

Bugün vistadan spoofer aldım tüm anakartlarda uyumlu oldugunu (laptoplar dahil)
tutacıgını soyledıler

(hızlı resıme atıyorum malasef)
Bu ürünü pazarlıyolar arkadaşlar ve any desk atmanızı ıstıyolar
any desk atmıcagımı kendım kurabılıcegımı soyledıgımde iade gecicez ozaman dediler
neyse tamam diyip any deskimi ilettim

Any deskıme baglandı ve sözde loader 14 KB :D
KEY: admin1234567890*-0987654321admin (HWID KORUMASI BILE KOYMAMIŞLAR :d)
Sonra bunun benımle alakalı her anakartta tutmadıgını benım pcmın laptop oldugunu ıdda ettıler
pcim laptop degil laptop olsa bile urun acıklamasında laptoplardada tutucagını soyluyorlar
(14 KB OLAN :D?)
Cheat Globalde konunuzu açıcam farklı urun teslım ettınız dedıgımde
4 dönüp iade etti normalde 3 gün icerisinde iade edicegini söylüyordu
zaten şikayet konusu açamama sebebimde bu

Tıcket Logda tum mesajlarımı sılmıs ıncelemek ıstersenız

Deneme tahtası gıbı herseyı denedı :D (
amidewin ANAKARTIM DELL xd/ efi)

Spoofer.exe

Deneme tahtası gıbı ustumde 3 urun denedı ve 3 urunun ıcınde BENIM SATIN ALDIGIM ürün yok :D
Evet garip olan bu zaten. siz ürünü seçiyorsunuz ve açıklamayı da okuyup kabul ediyorsunuz. arkadaş size ne olduğu belirsiz sertifikası olmayan zottirik bir ürün gönderiyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt