Vista Spoofer HK

Gigabyte,Asus,MSI'da asil ürünü kuruyoruz. Ekstra olarak windows 11 24h2 23h2 sürümünde kuruyoruz ama siz win10 pro olur mu dediğinizde leqiranin spooferini deneme karari aldık ve çalişmadi iadeyi geçtik. İade akşam üstü geçilecekti siz sadece tehtit yoluyla erkene çekirttiniz.
deneme tahtasımıyım ben adama dedımkı 11 yerıne 10 pro olsam bı sorun olur mu olmaz dediniz

Bugün vistadan spoofer aldım tüm anakartlarda uyumlu oldugunu (laptoplar dahil)
tutacıgını soyledıler

(hızlı resıme atıyorum malasef)
Bu ürünü pazarlıyolar arkadaşlar ve any desk atmanızı ıstıyolar
any desk atmıcagımı kendım kurabılıcegımı soyledıgımde iade gecicez ozaman dediler
neyse tamam diyip any deskimi ilettim

Any deskıme baglandı ve sözde loader 14 KB :D
KEY: admin1234567890*-0987654321admin (HWID KORUMASI BILE KOYMAMIŞLAR :d)
Sonra bunun benımle alakalı her anakartta tutmadıgını benım pcmın laptop oldugunu ıdda ettıler
pcim laptop degil laptop olsa bile urun acıklamasında laptoplardada tutucagını soyluyorlar
(14 KB OLAN :D?)
Cheat Globalde konunuzu açıcam farklı urun teslım ettınız dedıgımde
4 dönüp iade etti normalde 3 gün icerisinde iade edicegini söylüyordu
zaten şikayet konusu açamama sebebimde bu

Tıcket Logda tum mesajlarımı sılmıs ıncelemek ıstersenız

Deneme tahtası gıbı herseyı denedı :D (
amidewin ANAKARTIM DELL xd/ efi)

Geçmiş olsun hocam tecrübeli insanlardan alışveriş yapmanızı öneriyorum.

Geçmiş olsun hocam tecrübeli insanlardan alışveriş yapmanızı öneriyorum.
Normalde ghosty tutmadıgı ıcın bu arkadaşlardada LAPTOP DAHİL TÜM ANAKARTLARDA yazısını gordugum ıcın bir hata yaptım siz yapmayın dostlar

Normalde sattıkları urununu teslım edıp deneselerdı olmasaydı sonra bu 14kb spooferı verselerdı yıne bıse demez ıade eder gecerdim
"teslım edıp deneselerdı olmasaydı sonra bu 14kb spooferı verselerdı"

DELL'de olmadiğini biliyoruz olmayan bir şeyi neden deneyelim.
14kb spoofu görünce bide benimde girebildiğimi görünce patladım :D
Boş 14kb spoofer onu değişik anakarti olanlarda kullanıyoruz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Evet bende şahit oldum, mami haklı verdiği spoofu atsam gülmekten ölürsünüz, ana spoofun cracklenmesinden o kadar çok korkuyorlarki anydesk dışı ana programı atamıyorlar.
spoofer ne yeniomu aşövcad eskiden public efi satıpda ardından bunu söyledik diye papara no dan panel atmaya çalışan veletler :D [Onuda yapamadılar]

"teslım edıp deneselerdı olmasaydı sonra bu 14kb spooferı verselerdı"

DELL'de olmadiğini biliyoruz olmayan bir şeyi neden deneyelim.

Boş 14kb spoofer onu değişik anakarti olanlarda kullanıyoruz.
Ürününüzün açıklamasına Laptop(anakartlar) Msi Gigabayte... ve diğer anakartlar yazıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt