Satıyorum Virustotal Dosya İndirme

Dostum hiç bir bilgin yok biiyor gibi baltalıyorsun virustotal docs sayfasını oku ilk oyle konus tamam mı burdan okuyabilirsin free api sadece bunları yapabilir dostum

Genel API kısıtlamaları ve sınırlamaları

Genel API günde 500 istekle ve dakikada 4 istek hızıyla sınırlıdır.
Genel API ticari ürün veya hizmetlerde kullanılmamalıdır.
Genel API, yeni dosyalara katkıda bulunmayan iş iş akışlarında kullanılmamalıdır.
Yukarıda belirtilen sınırlamaları aşmak için birden fazla hesap kaydetmenize izin verilmez.
dedimki bunun bir yolu olmalı eğer öyleyse premium apiyi elde etmenin bir yolu olmalı

Satın alman lazım yada firma olup başvurup kabul edilip satın alman lazım

beni bura vt bilirler sebebi firma hesabından pek çok hile açık kaynak paylaşmam
peki 7000 tlye sizden sınırsız erişim alırsam bana ne teslim ediceksiniz eğer gerçekden başka hiçbir yolu yoksa ve frima olmak zorsa bana 7000 tlye hesabımı vericeksiniz vt erişim demişsiniz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kanka senin hani vaktin yoktu ya :D:D
adamın kurdugu cumlede "iş" kelimesi geçiyor 2 işte çalışan birisine sen kimsinde bu şekilde bir cevap veriyorsun kendini havalı falan mı zannediyorsun ailesine,ülkesine hiç bir şekilde bir vasfı olmayan veledin tekisin

adamın kurdugu cumlede "iş" kelimesi geçiyor 2 işte çalışan birisine sen kimsinde bu şekilde bir cevap veriyorsun kendini havalı falan mı zannediyorsun ailesine,ülkesine hiç bir şekilde bir vasfı olmayan veledin tekisin
Yoo kardeşim ne alakası var bi işte çalışan bu forumda moderatör olamıyormu yani? Böyle bi kuralmı var?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yoo kardeşim ne alakası var bi işte çalışan bu forumda moderatör olamıyormu yani? Böyle bi kuralmı var?
adam 2 işte çalışıyor ve saat gece 1-2 gibi eve donuyor sence burada foruma bakacak vakti bulunuyor mu senin gibi yan yatıp disariya cop firlatarak kendine eglence bulan ergen birisi degil

adam 2 işte çalışıyor ve saat gece 1-2 gibi eve donuyor sence burada foruma bakacak vakti bulunuyor mu senin gibi yan yatıp disariya cop firlatarak kendine eglence bulan ergen birisi degil
Banane çalışıyosa benim param var yattığım yerden para kazanıyorum sonra paramla alıp yediklerimi dışarıya atıyorum görenler de deliriyor bundanda zevk alıyorum var mı başka soru :D

Banane çalışıyosa benim param var yattığım yerden para kazanıyorum sonra paramla alıp yediklerimi dışarıya atıyorum görenler de deliriyor bundanda zevk alıyorum var mı başka soru :D
kanka ben anlamadim adam zamanim yok demesine mi tilt oldun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt