Satıyorum Virustotal Dosya İndirme

konu baltalamayın zaten github linki atıldı freesi oldugunu anladık fakat bu konu(satış konusu)altında baltalama yapmaya gerek yom dıye dusunuyorum
baltalama yapmıyorum syrinside bilirim virus totalden dosya indirebildigini kanitlamasina gerek yok kendi gozleriyle gormus biriyim fakat bunun ücretsizde bir yolu oldugunu anlattım sadece kendisine iyi satislar zaten anlatmam boşa %95 i yapamiyacak bu soyledigimi telegramdada syrins gibi telegram botlarıyla vt indirme satanlar var bir indirme 4-7 dolar arası yani belirlediği fiyat çok absürt bir fiyat değil

:fastthink:
konunun bunla bir alakası yok bu arada evet ünüversite öğrencisiyseniz araştırma hesabı açıp yine dosya indirebilirsiniz fakat vt yi ikna etmeniz gerekiyor şirket olayı dediğim gibi 10 binlerce dolarla açiliyor sirket apisi

baltalama yapmıyorum syrinside bilirim virus totalden dosya indirebildigini kanitlamasina gerek yok kendi gozleriyle gormus biriyim fakat bunun ücretsizde bir yolu oldugunu anlattım sadece kendisine iyi satislar zaten anlatmam boşa %95 i yapamiyacak bu soyledigimi telegramdada syrins gibi telegram botlarıyla vt indirme satanlar var bir indirme 4-7 dolar arası yani belirlediği fiyat çok absürt bir fiyat değil

konunun bunla bir alakası yok bu arada evet ünüversite öğrencisiyseniz araştırma hesabı açıp yine dosya indirebilirsiniz fakat vt yi ikna etmeniz gerekiyor şirket olayı dediğim gibi 10 binlerce dolarla açiliyor sirket apisi
free ile indirildiğini zannetmiyorum 5 yıllık github konusu

olm bu fiyatlar ne aq 20 dolara aldım ben sınırsız

Şirket api var dostum bizde vt olan her dosya iniyor live hunt vb hepsi açık eski dosyalar dahil free yap video çek koy konuyu kapatıcam

deneyebilirsiniz :) ben yazanları söylüyorum pek zor değil şuanda okuldayım eve gidince kendimde şahsen deniyecegim

nerden aldınız 20 dolara en ucuza 120 dolara method satanlar var
çalışmıyor free api key ile denedim api key not found diyor

Şirket api var dostum bizde vt olan her dosya iniyor live hunt vb hepsi açık eski dosyalar dahil free yap video çek koy konuyu kapatıcam
dediğim gibi ben yazana baktım eve gittiğimde şahsen deniyeceğim fakat şunu anlamadım şirket apisinde önce eski zamanlarda virüs totalde çalıştığınızı söylüyordunuz şimdi şirket apisiyle diyorsunuz bir şey daha bu şirket apileri ucuz şeyler değil 7 bin tlden tüm foruma satsanız anca parası cıkar ve bukadar pahalı bir seyi neden 7 bin tlye satıyorsunuz insanlar pahalı demiş eğer gerçekden sattığınız şey şirket apisiyse 7 bin tl gayet uygun bir fiyat bunu bu fiyata satmayı nasıl başarıyorsunuz ? bana pek mantıklı gelmedi (dediğim gibi kendisinin dosya indirip indiremediğine dağir bir şüphem yok almak isteyen güvenle alabilir fakat anlattıı method bana biraz garip geldi)

Hepinize merhaba biliyorsunuz VT Çok popüler ve birçok dosyaya erişim sağlayabiliyorsunuz.

Bu yüzden sizlere VT Controller uygulamasını çıkardık

image.png

Peki bu ne işe yarıyor girdiğiniz dosyanın hash yada link girip vt bulunan o dosyası size DM üzerinden gönderiyor
Bunun dışında VT İstediğiniz aramaları yapabiliyorsunuz. Örnek : metadata:vcxproj type:compressed

Fiyatlarlandırma
1 Bakiye : 150 TL
Arama : 150 TL

Paketlerimiz

10
indirme 10 arama : 1500 TL
20
indirme 20 arama : 2300 TL
VT Erişimi : 7000 TL

Satın almak için

Merhabalar görsel'i tazelermisiniz

olm bu fiyatlar ne aq 20 dolara aldım ben sınırsız
sizin dediğiniz şeyde bir garip 20 dolara nerden ne aldınız eğer gerçekden ücretsiz yapılabilen birşey değilse 20 dolara alabileceğiniz birşey değil ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt