Satıyorum Virustotal Dosya İndirme

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Banane çalışıyosa benim param var yattığım yerden para kazanıyorum sonra paramla alıp yediklerimi dışarıya atıyorum görenler de deliriyor bundanda zevk alıyorum var mı başka soru :D
banane çalışıyor ise demiceksin senin gibi ergenler yuzunden insanlarin ismi karalanıyor çok ağrıma gidiyor biliyor musun adam işinde gücünde adama emekli mod olmak icin cikti diyip ekstra olarak tüm forum tarafından haklı bulunmayıp hala bu dusunce ile cumleler kurman o kadar sacma ki

kanka ben anlamadim adam zamanim yok demesine mi tilt oldun
Uzun olay hocam biraz araştırmayla forumda olayı bulabilirsiniz

banane çalışıyor ise demiceksin senin gibi ergenler yuzunden insanlarin ismi karalanıyor çok ağrıma gidiyor biliyor musun adam işinde gücünde adama emekli mod olmak icin cikti diyip ekstra olarak tüm forum tarafından haklı bulunmayıp hala bu dusunce ile cumleler kurman o kadar sacma ki
Yoo gayetde beni haklı bulan bir sürü insan vardı o çok iyi biliyor neden çıktığını ona dokunuyor benim bu yazdıklarım bu bana yeter :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Uzun olay hocam biraz araştırmayla forumda olayı bulabilirsiniz

Yoo gayetde beni haklı bulan bir sürü insan vardı o çok iyi biliyor neden çıktığını ona dokunuyor benim bu yazdıklarım bu bana yeter :D
Konustukca batıyorsun

kardesim bu fiyatlar ne is kanıt koymamıssın, site yok, video yok massallllllaah
kanıt koysa bile kimsenin buna bu kadar para vericeğini sanamıyorum screenshot uygulamasının açığı gibi birşeydir muhtemelen

kanıt koysa bile kimsenin buna bu kadar para vericeğini sanamıyorum screenshot uygulamasının açığı gibi birşeydir muhtemelen
nasıl kullanıcağını bilirsen cok para eder

fotoğrafı günceller misiniz bozulmuş

Adamın konusunu ne hale getirmişler ya satış konusu olduğu halde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt