Satıyorum Virustotal Dosya İndirme

çalışmıyor free api key ile denedim api key not found diyor
yanlış yapmış olabilirmisiniz ? çalışıyor demiyorum ama hata vericekse bile api keyi ilk girdiginizde degil indirme yapmaya çalıştıgınızda hata vermelı sonucta vt nin gerçekden free apisiyle yapabildiginiz şeyler var yani api key not found diyorsa birşeyi yanlış yapmış olabilirsiniz

yanlış yapmış olabilirmisiniz ? çalışıyor demiyorum ama hata vericekse bile api keyi ilk girdiginizde degil indirme yapmaya çalıştıgınızda hata vermelı sonucta vt nin gerçekden free apisiyle yapabildiginiz şeyler var yani api key not found diyorsa birşeyi yanlış yapmış olabilirsiniz
açıklamada private api needed diyor premium olmasına gerek yok diyor ama yeni açılmış vt hesabından api kısmına girince orda "

Limited , standard free public API " böyle yazıyor

açıklamada private api needed diyor premium olmasına gerek yok diyor ama yeni açılmış vt hesabından api kısmına girince orda "

evet boyle yaziyor ve bu zaman limiti belirtiyor buyuk sirketler 10=100 bin dolar odiyebilecek sirketlere dakikada 4 ozellik kullanimi yetmeyebilir

hocam orda bir goz isareti var ona basip apinizi gorebiliyorsunuz bu arada

evet boyle yaziyor ve bu zaman limiti belirtiyor buyuk sirketler 10=100 bin dolar odiyebilecek sirketlere dakikada 4 ozellik kullanimi yetmeyebilir

hocam orda bir goz isareti var ona basip apinizi gorebiliyorsunuz bu arada
zaten onu koydum oraya öyle hata verdi

zaten onu koydum oraya öyle hata verdi
hocam bende bilemiyorum şuan denemediğim için araştırdıgım bazı dokumentasyonlarda freede düşük kota limitleriyle dosya indirebilmek icin araci programlarla kullanabilcegimizi soyluyor. ama bence bunun kesinlikle bedava veya cok daha ucuz bir yolu olmalı siz bu insanların buna aylık 10 yıllık 100 bin dolar gibi paralar odedigini dusunuyormusunuz belki formla belki ogrenci seyiyle ama bunun kesinlikle bir yolu var eminim.

@Tyron el birliğiyle birşey yapabiliriz gibi duruyor yarın iş cıkışı gün içerisinde iyice bir bakayım ama pek sanmıyorum genede ümitlenmeyin

@Tyron el birliğiyle birşey yapabiliriz gibi duruyor yarın iş cıkışı gün içerisinde iyice bir bakayım ama pek sanmıyorum genede ümitlenmeyin
telegramda bazı bu işi yapan amerikalı tanıdıklarım var onlarında indirebildiğini biliyorum methodu 120 dolara satabileceğini söylemişdi ve attıgım bi vt linknin icindeki videoyu bana attı yani bu işin hiç okadar yüksek paralarla alınan keylerle yapıldığını sanmıyorum eve gittiğimde buldugum methodu sahsen denicem olmazsa arastirmaya devam
bu botu yapan ilk kişi syrins değil ve kimse 100 bin dolarlik apiyi riske atmaz

bu tür konular ne olursa olsun özelde konuşulması doğru olan şeyler sonuç olarak satış konusun altında kişilere rahatsızlık vermiş oluyoruz.

hocam bende bilemiyorum şuan denemediğim için araştırdıgım bazı dokumentasyonlarda freede düşük kota limitleriyle dosya indirebilmek icin araci programlarla kullanabilcegimizi soyluyor. ama bence bunun kesinlikle bedava veya cok daha ucuz bir yolu olmalı siz bu insanların buna aylık 10 yıllık 100 bin dolar gibi paralar odedigini dusunuyormusunuz belki formla belki ogrenci seyiyle ama bunun kesinlikle bir yolu var eminim.
Dostum hiç bir bilgin yok biiyor gibi baltalıyorsun virustotal docs sayfasını oku ilk oyle konus tamam mı burdan okuyabilirsin free api sadece bunları yapabilir dostum

Genel API kısıtlamaları ve sınırlamaları

Genel API günde 500 istekle ve dakikada 4 istek hızıyla sınırlıdır.
Genel API ticari ürün veya hizmetlerde kullanılmamalıdır.
Genel API, yeni dosyalara katkıda bulunmayan iş iş akışlarında kullanılmamalıdır.
Yukarıda belirtilen sınırlamaları aşmak için birden fazla hesap kaydetmenize izin verilmez.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt