Valorant tr cheat pi̇yasasi

Niye kalbimi kırıyorsun ki ben distributorüm ve forumda tr'de olmayan ürünleri getirmeye çalışıyorum hep :(
Resell'de tabi ki emek var ama piyasayı geliştirdiğini düşünmüyorum amacım kalbini kırmak değil.
Resell yapanların hepsi sattığı ürünün bilgisini (Method vs) sadece sahibinin paylaştığı kadarıyla bilir ve kötü de olsa iyi de olsa pazarlamak/satmak zorunda.
Bu yüzden Global'de piyasayı geliştiren yeni ürünler farklı pazarlardan çıkarken bunların yanında yeni bir ürünün TR'den çıkma olasılığı yok denecek kadar az olduğundan TR'de bir piyasa yok maalesef.
Tabi bu söylediklerim sadece Val değil her oyunun piyasası için geçerli.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aslında tr piyasasında hile var novitec var ama novitec için acilen reseller çıkması lazım satışlarının yayılması için

Resell'de tabi ki emek var ama piyasayı geliştirdiğini düşünmüyorum amacım kalbini kırmak değil.
Resell yapanların hepsi sattığı ürünün bilgisini (Method vs) sadece sahibinin paylaştığı kadarıyla bilir ve kötü de olsa iyi de olsa pazarlamak/satmak zorunda.
Bu yüzden Global'de piyasayı geliştiren yeni ürünler farklı pazarlardan çıkarken bunların yanında yeni bir ürünün TR'den çıkma olasılığı yok denecek kadar az olduğundan TR'de bir piyasa yok maalesef.
Şuan tek sıkıntı HVCI herkes EV Cert bulamıyor maalesef

Hocam peki Gamebreaker hakkında görüşün nedir? Veya TR piyasasında aralarında en güvenlisi hangisidir? Senin görüşün bizim için önemli

Evet sonuna kadar hak veriyorum. Reseller olarak hizmet vermiyorum dağıtımını yaptığım sattırdığım ürünlerin tamamında full yetkim var. Dediğin gibi çoğu reseller sattığı ürünün ne olduğunu dahi bilmiyor, örneğin unk satıcılarına sorsan çoğu ne sattığını bilmiyor bile. Aksine ben bunları sürekli öğrenmeye çalışıp insanları bilgilendirmeye çalıştığımda kötü insan oluyorum. TR'de piyasa ancak 2-3 iyi dev iyi ürünler çıkarırsa gelişir diye düşünüyorum. Bizzat TR'de işini iyi yapabilecek bir kaç kişiyide tanıyorum fakat hiç kimsenin TR'de ürün çıkarmaya yüreği yok. Bunun sebebi ise klasik türk pazarı satıcılarının ayak kaydırmak için herşeyi deneyecek olması. LeagueHell zamanı globalde ses getiren bir ürün yapmamıza rağmen kendi ırkımız tarafından ayağımız kaydırıldı ve sonu nerdeyse davaya kadar gitti malesef.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt