szzeppy
Diamond Üye
Discord bırakırsanız yazabilirim dmden mesaj atınÜrününüzün konusunu formda hiç görmedim
Discord bırakırsanız yazabilirim dmden mesaj atınÜrününüzün konusunu formda hiç görmedim
hocam bir şey soracaktım siz freezyterrorsunuz sanırım discord bırakırmısınızDiscord bırakırsanız yazabilirim dmden mesaj atın
Ben kendisi değilim ama yakınım siz bana atın dmden site içi ekleyeyimhocam bir şey soracaktım siz freezyterrorsunuz sanırım discord bırakırmısınız
Hatırlarmısınız bilmem 6-7 ay öncelerinde bullseye reseller olarak onyx i getirmişti tr piyasasına ve gerçekten çok kaliteli bir hileydi.
Forum sağlam güvenilir yabancı kökenli köklü firmaların ürettiği external hilelere aç gibi. Yok mu bu kadar satıcı içerisinden external sağlam bir hile getirecek ?
İşte yıllardır anlattığım "sözde" TR piyasası maalesef Resell'den ibaret ve bu yüzden hiçbir zaman TR'de bir piyasa olmayacak, olmadı da.YOKMU ŞU FORUMDA KÖKENİNİ BİLDİĞİMİZ EXTERNAL GERÇEKTEN BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN Bİ FİRMAYI TR PİYASASINA TEKRAR SOKACAK Bİ SATICI YAHU !
Niye kalbimi kırıyorsun ki ben distributorüm ve forumda tr'de olmayan ürünleri getirmeye çalışıyorum hepBahsettiğin/istediğin şey (Resell vs) içler acısı çünkü TR'de daha kendi ürününü yapıp da devamlılığını sürdürebilecek donanımlı kişiler yok.
İşte yıllardır anlattığım "sözde" TR piyasası maalesef Resell'den ibaret ve bu yüzden hiçbir zaman TR'de bir piyasa olmayacak, olmadı da.