Valorant tr cheat pi̇yasasi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
unk en son efi spooferı paylaşıldı diye ddos atmıyomuydu cgye neden hala satışlarına izin veriliyor

Bahsettiğin/istediğin şey (Resell vs) içler acısı çünkü TR'de daha kendi ürününü yapıp da devamlılığını sürdürebilecek donanımlı kişiler yok.
Hatırlarmısınız bilmem 6-7 ay öncelerinde bullseye reseller olarak onyx i getirmişti tr piyasasına ve gerçekten çok kaliteli bir hileydi.
Forum sağlam güvenilir yabancı kökenli köklü firmaların ürettiği external hilelere aç gibi. Yok mu bu kadar satıcı içerisinden external sağlam bir hile getirecek ?
YOKMU ŞU FORUMDA KÖKENİNİ BİLDİĞİMİZ EXTERNAL GERÇEKTEN BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN Bİ FİRMAYI TR PİYASASINA TEKRAR SOKACAK Bİ SATICI YAHU !
İşte yıllardır anlattığım "sözde" TR piyasası maalesef Resell'den ibaret ve bu yüzden hiçbir zaman TR'de bir piyasa olmayacak, olmadı da.

Just don't buy from Turkish resellers. They are copy of eachothers and don't have access to source code.

Bahsettiğin/istediğin şey (Resell vs) içler acısı çünkü TR'de daha kendi ürününü yapıp da devamlılığını sürdürebilecek donanımlı kişiler yok.

İşte yıllardır anlattığım "sözde" TR piyasası maalesef Resell'den ibaret ve bu yüzden hiçbir zaman TR'de bir piyasa olmayacak, olmadı da.
Niye kalbimi kırıyorsun ki ben distributorüm ve forumda tr'de olmayan ürünleri getirmeye çalışıyorum hep :(

gamebreaker var forcedigital var larksharp var konuşarak kaliteli ürünleri bulabilirsin hvci olayını çözersem ben de çıkartırım bi external

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt