Valorant tr cheat pi̇yasasi

Arkadaşlar herkese selam ben yaklaşık 2 yıldır valorant da hile kullanıyorum bir çok yazılımı deneyimledim ve tecrübeler edindim. Fakat son zamanlarda valorant tr hile piyasasının bitmeye başladığını görüyor gibiyim. Konulara baktığımda neredeyse hepsi aynı menü internal hileler bulunmakta ve hiçbirisi nedense güven vermiyor. Resmen tekelcilik olmuş gibi. Hatırlarmısınız bilmem 6-7 ay öncelerinde bullseye reseller olarak onyx i getirmişti tr piyasasına ve gerçekten çok kaliteli bir hileydi. Şimdi bir çoğunuz çıkıp ya yok public bi hileydi yok çok kullanıcısı vardı felan diyeceksiniz ama onyx in 3 aylık kullanıcısı olarak hiçbir zaman oto ban yemedim. Forum sağlam güvenilir yabancı kökenli köklü firmaların ürettiği external hilelere aç gibi. Yok mu bu kadar satıcı içerisinden external sağlam bir hile getirecek ? adını bildiğimiz bize sonuna kadar güven veren. Çünkü gerçekten foruma dönüp baktığımda bi çok hile no name gibi geliyor birisi patlasa hepsi bir anda patlayacak gibi. Eskisi gibi private hileler de kalmadı isimleri private slot durumu felan yok. Eskiden slotlu ürünler olurdu benim gibi parayı sorun etmeyip yeter ki ud olsun diyen kişiler alırdı. Parayı sorun etmeyenler dahi hayal kırıklığına uğradı. Magicvgc en büyük örneği oldu bizim için herkesten farklı daha private ud gibisinden satıldı fakat hayal kırıklığı. YOKMU ŞU FORUMDA KÖKENİNİ BİLDİĞİMİZ EXTERNAL GERÇEKTEN BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN Bİ FİRMAYI TR PİYASASINA TEKRAR SOKACAK Bİ SATICI YAHU !

Dipnot : forumda satış yapan hiçbir firma ile sorunum yoktur niyetim kötülemek de değildir fakat malesef ki durum bundan ibaret insanlar hangi konuya tıklasa aynı şey ile karşılaşıyor.
Hepsi aynı adamlardan (unk, sky) alıp satıyor. Bunun sebebi ise panel fiyatlarının çok ucuz olması. Ülkeye yeni ürünler sokuyoruz ama hiçbir satıcı suratına bile bakmıyor. Hepsi yüksek kar yapmanın peşinde. 100-200 dolara panelini vermediğin ürünü bilerek satmıyorlar çünkü diğer çöpleri satması daha çok kazançlı. Tertemiz ürünlerin distributorlüğünü yapıyorum ama ürünleri aktif satan 1-2 satıcım var sadece. External sağlam bir hile var ve şuanda tek yetkilisi benim. Ama yüzüne bakan yok malesef. Unk ve Sky gibi çöpleri satmaya devam etsinler :)

gamebreaker ve novitec dışında iş yapan hiçbir hile yok 1 ay öncesine kadar evet vsyncde işe yarardı ama o da dt
VSync bir süredir gerçek bir güvenlik güncellemesi almadı bu yüzden detection faktörleri çoğaldı. Şuanda bizzat test ekibindeyim ve tüm detectionlar bulunup fixleniyor. Yakın zamanda tekrardan aynı kalitesine dönecektir güvenim tam. 4 yıldır pazarda olmanın kötü yanları diyelim vsync için.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kim ne derse desin novitec ve gamebreaker harici boş.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hepsi aynı adamlardan (unk, sky) alıp satıyor. Bunun sebebi ise panel fiyatlarının çok ucuz olması. Ülkeye yeni ürünler sokuyoruz ama hiçbir satıcı suratına bile bakmıyor. Hepsi yüksek kar yapmanın peşinde. 100-200 dolara panelini vermediğin ürünü bilerek satmıyorlar çünkü diğer çöpleri satması daha çok kazançlı. Tertemiz ürünlerin distributorlüğünü yapıyorum ama ürünleri aktif satan 1-2 satıcım var sadece. External sağlam bir hile var ve şuanda tek yetkilisi benim. Ama yüzüne bakan yok malesef. Unk ve Sky gibi çöpleri satmaya devam etsinler :)
Kim nederse desin black plague kaliteli bir adamdır ürünleri sağlam satan arkadaşım var fakat aktif değil öneririm kendisini
Aylığı 150 dolar olan bir hilede kalite beklerim 1 imza ile ud tutulan bir hile değil çok yüksek cpu kullanımı leş loopu ile delaylı bir esp fps desen yerlerde

Kim nederse desin black plague kaliteli bir adamdır ürünleri sağlam satan arkadaşım var fakat aktif değil öneririm kendisini

Aylığı 150 dolar olan bir hilede kalite beklerim 1 imza ile ud tutulan bir hile değil çok yüksek cpu kullanımı leş loopu ile delaylı bir esp fps desen yerlerde
bu konuda haklısın evet optimizasyonu kötü ama arkadaşım 1 ayda yücelik 3e kasabildi gamebreaker ile

bu konuda haklısın evet optimizasyonu kötü ama arkadaşım 1 ayda yücelik 3e kasabildi gamebreaker ile
Valla black plaguenin hilesi ile main hesapta 1 aydan uzun süredir oynayan adamlar var hesap kasıp satıyorlar ve hile 40 dolar amacım reklam değil dediğim gibi 1 imza ile ud tutulan bir hile

Forumda eskiden paylaşılan paste bedava bir hile 250 kişide 0.15 cpu kulllanıyor oyun aynı olmasa bile örnek

Gamebreaker 5 kişide çöküşe gidiyor neredeyse

Amacım kimseyi kötülemek değil sadece satıcıdan gördüğüm ego yüzünden sevmiyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt