Valorant tr cheat pi̇yasasi

hocam ben sizi biliyorum bu arada belki hatırlarsınız spoofer denemiştik baya laptopda olmadı ama satın almamış olmama rağmen deneyip çalışıp çalışmadığını ücretsiz testini sağlıodunuz. Takipteyim hadi bakalım
bana yazdınız olarak sandım sdhghsd

hocam ben sizi biliyorum bu arada belki hatırlarsınız spoofer denemiştik baya laptopda olmadı ama satın almamış olmama rağmen deneyip çalışıp çalışmadığını ücretsiz testini sağlıodunuz. Takipteyim hadi bakalım
Evet hatırlıyorum, hwid Spoofer ürünümüz şuan da tüm sistemleri sorunsuz şekilde destekliyor fakat hiçbirşekilde pazarlama taktiği olarak %100 kelimesi kullanılamaz.

• Love
Tepkiler: 505
konuda para ile alışveriş yapmak istediğini belirtmemişsin, ama 2 yıl kullandığına göre parayla bir şey almaya hazır olduğunu anlıyoruz. bir yandan teknik olarak bir hile isteği yapıyorsun. ama bu kadar yazı yazdığın için muhabbet sohbet bölümünede taşıyabilirim. bir yandan konun inceleme içeriyor çünkü belli markalar hakkında konuşmuşsun. bu sebepten konuyu muhabbet sohbet bölümüne taşıyorum diyecektim. ama konunun sonunda soru soruyorsun. muhabbet sohbet bölümüne taşıyorum. iyi günler dilerim
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Türkiye hile sektöründe developer/satıcılar hile işine sadece "para" gözüyle baktığı sürece hiçbir zaman gelişmeyecek aksine gerileyecektir. Hatta globalde bile durumlar böyle. Bugün dünyanın en büyük cheat trading forumu olan elitepvpers'da bile düzgün bir satıcı ve ürün bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey. CheatGlobal'deki ürünlerin %90'ı bu şekilde tamamen çöp, paste, dt ürünler pazarlayan bilgisiz destek veren satıcılarla dolu.

Gerçekten yüksek kaliteli ürünler arayanlar için Novitec öne çıkmaktadır. Novitec, ne sattığını bilen bir destek ekibine sahiptir ve eğer ürün herhangi bir detection ile karşılaşırsa, ücretsiz spoof desteği sunarak kullanıcının güvenliğini sağlar. Bu şekilde, sektördeki kalitenin artırılması ve kullanıcı memnuniyetinin sağlanması mümkün hale gelmektedir.

CG Konu: https://cheatglobal.com/konu/novitec-store-esp-aim-skin-changer-internal-undetected-safe.57284/
Discord: discord.gg/novitec

Arkadaşlar herkese selam ben yaklaşık 2 yıldır valorant da hile kullanıyorum bir çok yazılımı deneyimledim ve tecrübeler edindim. Fakat son zamanlarda valorant tr hile piyasasının bitmeye başladığını görüyor gibiyim. Konulara baktığımda neredeyse hepsi aynı menü internal hileler bulunmakta ve hiçbirisi nedense güven vermiyor. Resmen tekelcilik olmuş gibi. Hatırlarmısınız bilmem 6-7 ay öncelerinde bullseye reseller olarak onyx i getirmişti tr piyasasına ve gerçekten çok kaliteli bir hileydi. Şimdi bir çoğunuz çıkıp ya yok public bi hileydi yok çok kullanıcısı vardı felan diyeceksiniz ama onyx in 3 aylık kullanıcısı olarak hiçbir zaman oto ban yemedim. Forum sağlam güvenilir yabancı kökenli köklü firmaların ürettiği external hilelere aç gibi. Yok mu bu kadar satıcı içerisinden external sağlam bir hile getirecek ? adını bildiğimiz bize sonuna kadar güven veren. Çünkü gerçekten foruma dönüp baktığımda bi çok hile no name gibi geliyor birisi patlasa hepsi bir anda patlayacak gibi. Eskisi gibi private hileler de kalmadı isimleri private slot durumu felan yok. Eskiden slotlu ürünler olurdu benim gibi parayı sorun etmeyip yeter ki ud olsun diyen kişiler alırdı. Parayı sorun etmeyenler dahi hayal kırıklığına uğradı. Magicvgc en büyük örneği oldu bizim için herkesten farklı daha private ud gibisinden satıldı fakat hayal kırıklığı. YOKMU ŞU FORUMDA KÖKENİNİ BİLDİĞİMİZ EXTERNAL GERÇEKTEN BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN Bİ FİRMAYI TR PİYASASINA TEKRAR SOKACAK Bİ SATICI YAHU !

Dipnot : forumda satış yapan hiçbir firma ile sorunum yoktur niyetim kötülemek de değildir fakat malesef ki durum bundan ibaret insanlar hangi konuya tıklasa aynı şey ile karşılaşıyor.
Herkes vur kaç yapmaya çalışıyor maalesef tr de heralde para görmeyen insanların eline 3 5 kuruş geçince gözleri dönüyor 🤔

Herkes vur kaç yapmaya çalışıyor maalesef tr de heralde para görmeyen insanların eline 3 5 kuruş geçince gözleri dönüyor 🤔
Çoluğu çocuğu dolandırırlar. Forumda gerçekten yüksek kaliteli kullanıcılar var aylık 150-200 doları sorun etmeyecek private slotlu ürün kullanmak isteyen. Bence bu yönde ilerleseler hile satıcıları daha cok kazanırlar çünkü bir örneği yok

ARKADAŞLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM HALEN AYNI HİLE MENÜSÜ ÜZERİNDEN YENİ KONULAR AÇILIYOR YENİ SATICILAR GELİYOR NEREDE KURTARICIMIZ ! +UP

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gamebreaker ve novitec dışında iş yapan hiçbir hile yok 1 ay öncesine kadar evet vsyncde işe yarardı ama o da dt

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt