Arkadaşlar herkese selam ben yaklaşık 2 yıldır valorant da hile kullanıyorum bir çok yazılımı deneyimledim ve tecrübeler edindim. Fakat son zamanlarda valorant tr hile piyasasının bitmeye başladığını görüyor gibiyim. Konulara baktığımda neredeyse hepsi aynı menü internal hileler bulunmakta ve hiçbirisi nedense güven vermiyor. Resmen tekelcilik olmuş gibi. Hatırlarmısınız bilmem 6-7 ay öncelerinde bullseye reseller olarak onyx i getirmişti tr piyasasına ve gerçekten çok kaliteli bir hileydi. Şimdi bir çoğunuz çıkıp ya yok public bi hileydi yok çok kullanıcısı vardı felan diyeceksiniz ama onyx in 3 aylık kullanıcısı olarak hiçbir zaman oto ban yemedim. Forum sağlam güvenilir yabancı kökenli köklü firmaların ürettiği external hilelere aç gibi. Yok mu bu kadar satıcı içerisinden external sağlam bir hile getirecek ? adını bildiğimiz bize sonuna kadar güven veren. Çünkü gerçekten foruma dönüp baktığımda bi çok hile no name gibi geliyor birisi patlasa hepsi bir anda patlayacak gibi. Eskisi gibi private hileler de kalmadı isimleri private slot durumu felan yok. Eskiden slotlu ürünler olurdu benim gibi parayı sorun etmeyip yeter ki ud olsun diyen kişiler alırdı. Parayı sorun etmeyenler dahi hayal kırıklığına uğradı. Magicvgc en büyük örneği oldu bizim için herkesten farklı daha private ud gibisinden satıldı fakat hayal kırıklığı. YOKMU ŞU FORUMDA KÖKENİNİ BİLDİĞİMİZ EXTERNAL GERÇEKTEN BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN Bİ FİRMAYI TR PİYASASINA TEKRAR SOKACAK Bİ SATICI YAHU !
Dipnot : forumda satış yapan hiçbir firma ile sorunum yoktur niyetim kötülemek de değildir fakat malesef ki durum bundan ibaret insanlar hangi konuya tıklasa aynı şey ile karşılaşıyor.