Arıyorum Valorant spoofer

Noxy resmi distributorüyüm. Discord adresimizden aklına takılan sorulara cevap alabilirsin. Şuanda içerisinde vanguard bypass mevcut ki bu ghosty'de asla olmayan bir özellik.
noxy'le ghosty kıyasalanamaz zaten. ama noxynin bypass güncellenmesi lazım maçın ortasında bağlantı hatası veriyor.

ağa çok leşsiniz yanlış anlamayın da, birbirinize falan sallıyorsunuz ikinizide birbirinize vursanız bir adam etmez. özellikle canery kullanıcıların ban yedim falan diyince günde 10 kere chat temizleyen adamsın. bırakalım da bir zahmet dilene dilene olumlu vouch toplamış ol yani. ticketlerin üzerinde bir tane adam gibi iletişimin yok, kalitesiz satıcısın. sadece çocuk kitleye hitap ediyorsun.

sen git ghostye EN SEVDİĞİN RESELLER BENİM DEĞİL Mİ GHOSTY yaz biraz özgün ol lütfen ss atmak istemiyorum. müşterilere karşı farklı konuşup sonra farklı konuşuyorsun
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bunu gerçekten yazdı bende gördüm.

kanka o canery eleman ban yenen kişilerin kaldırıcam banı diyor parayı aldıktan sonra sklemiyor bile

ağa çok leşsiniz yanlış anlamayın da, birbirinize falan sallıyorsunuz ikinizide birbirinize vursanız bir adam etmez. özellikle canery kullanıcıların ban yedim falan diyince günde 10 kere chat temizleyen adamsın. bırakalım da bir zahmet dilene dilene olumlu vouch toplamış ol yani. ticketlerin üzerinde bir tane adam gibi iletişimin yok, kalitesiz satıcısın. sadece çocuk kitleye hitap ediyorsun.
evet öyle zaten çekiliş şartına vouch atıcaksın diyen elemandan ne bekliyon bide 1000+ olumlu feedback +400 aktif customer yazmış koparsın ayrıyetende sokarsın

kimseyi kötülemek aşağılamak istemem ama bir iş yapıyorsan hakkını vermelisin hacı, en azından insanlar ile düzgün iletişim kurmalısın. yazık tr piyasamızda voicemater açıp sesini kalınlaştıracak kadar ufak yaşlı arkadaşlarımız var :thinkie:

noxy'le ghosty kıyasalanamaz zaten. ama noxynin bypass güncellenmesi lazım maçın ortasında bağlantı hatası veriyor.
Noxy ile Ghosty spoof konusunda birebir aynı şeyleri kullanıyor zaten, sertifikanın bir işlevi yok. Faka bypass tarafında malesef ghosty sertifika gücünü kullanabiliyor bu yüzden işlemler biraz daha rahat. Noxy ise mecburen sertifikasız birşeyler yapmaya çalışıyor. Maçın ortasında bağlantı hatası konusunda testler yapılıyor şuanda yakında düzeltilecek. Ayrıca noxy için türkçe iyi bir klavuz hazırlayacağım. Yaşanan sorunların yarısı kullanıcı kaynaklı olmaya başladı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt