Arıyorum Valorant spoofer

sakin ol genç. damarların tıkanmasın. açıkçası senin iyi bir satıcı olmadığını düşünüyorum, hepsi bu. iletişimin 0
Her görüşe açığım - Benimle iletişim halinde olmana gerek yok bundan bahsediyorum 7 Adet Support bulunmakta sitemizden,payment kaanalından oto teslım alabılırsınız benımle muhatap olma zorunluluğunuz bulunmamaktadır :businessman:

Kimseyle tartışmaya girmeyeceğim konu sahibine hitap ediyorum, gelirseniz ve müşterilerimizle dmden soru sorarak konuşabilirsiniz birileri gibi customerime dm atana ban atıyorum demiyorum o kendisini biliyor :) ticket açıp bizlede konuşabilirsin bekleriz discord.gg/divinesoftware

kanka çok boş yapılmış pespe bulaşma. çok hızlı dt oluyor gözün kapalı ghosty al. bypass dt oluyor denilmiş fakat hiç yakalanmadım ve zaten lifetime alıyorsun :)

Vista İle Noxy nin iyi bir spoofer ını görmedim

ghosty i doğrudan kendinden alsak dahamı ucuza almış oluyoruz

hocam aynı fiyatsa neden doğrudan kendinden almak yerine resellerden alalım ki sonuçta keyi birden fazla kişi bilmiş oluyor.
Keyi siz ve biz biliyoruz. Karar sizin tabii ki herkes istediği yerden satın alabilir fakat biz spooferi kullanırken attığınız her adımda sizlere destek veriyoruz, takıldığınız yerde sizlere yardımcı oluyoruz.

Valorant spoofer lazım çalışan varmı arkadaşlar​

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt