Arıyorum Valorant spoofer

Tamam adres at gelip video çekip buraya atıcam elimi öpmezsen bozuşuruz ama buğra.
he bu arada da lisede benden çokça dayak yemiş birisisin motor aldın manita yaptın götün kalkmasın yerden yere vururum seni babanla birlikte döverim birde uzun uzun yazma zahmetine girmiş yazık aq😁

he bu arada da lisede benden çokça dayak yemiş birisisin motor aldın manita yaptın götün kalkmasın yerden yere vururum seni babanla birlikte döverim birde uzun uzun yazma zahmetine girmiş yazık aq😁
Hangi lisede senden dayak yedim anlatsana az? Kalkan bir yer yok hodri meydan. Bana burada durduk yere sallayan birisiysen zaten eski arkadaşım falan olamazsın. Öyleysende karakterin düşmüş demektir. Lisenin üzerinden 10 yıl geçti dikkat et herkes aynı kalmıyor.

arkadaşlar vista ve noxy olarak spooferlar mevcut warp ile kullanılıyorlar 2 sinden hangisi daha iyi ve tercih edilebilir vista mı noxy mi. birde warp ile en fazla ne kadar gidebilir spoof bilgisi olan var mı veya satıcılar iletişime geçebilirmi. şimdiden teşekkür ederim
Noxy

Hangi lisede senden dayak yedim anlatsana az? Kalkan bir yer yok hodri meydan. Bana burada durduk yere sallayan birisiysen zaten eski arkadaşım falan olamazsın. Öyleysende karakterin düşmüş demektir. Lisenin üzerinden 10 yıl geçti dikkat et herkes aynı kalmıyor.
Lisenin üzerinden 10 yıl geçti dikkat et herkes aynı kalmıyor.

Novack isnt good anymore? they added cleaner at last update but i didnt experienced yet
Almost every spoofer using same systems. Only bypass changing. But novack is improving always. So i can say its good now. But sometimes we are facing bypass issues its true.

Kendi sesim normalden kalın - Ortamda sevdiğim kardeşilerimin yanında normal açarım fakat kendi sesimin showcase'de duyulmasını neden isteyeyim lesuno'nun ses actıgını duydun mu unk? ghosty? black ? LarkSharp? Sadece seste soracak olan kardeşlerim için cevap verıyorum sesimin ince olmasından değil - çocuk kitleye derken 30 üstü en az 20 müşterim vardır. Bir derdin varsa dm'den yaz şu şu eksiğin diye neyse özen gösterelim normalde cevap vermezdim ama buna vereyım dedım oku herseyı anla :businessman:
sakin ol genç. damarların tıkanmasın. açıkçası senin iyi bir satıcı olmadığını düşünüyorum, hepsi bu. iletişimin 0

• Beğen
Tepkiler: qcd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt